Aceasta a fost acuzata si bagata in arest pentru ca i-ar fi defaimat pe executorii judecatoresti care au intervenit in forta, in urma cu doi ani, pentru a-i prelua copiii. Povestea dramatica a romancei careia statul finlandez i-a luat copiii minori, pe Mihail (11 ani) si pe Maria (10 ani), incredintandu-i serviciului de Protectie a Minorilor, seamana mult cu cea a familiei Bodnariu din Norvegia, confom vestea.net.

„Prima reactie a fost sa-i iau in brate si sa-i apar cu corpul meu.

Asa mi-au fost rupte coastele. Andreea a sunat la politie. La venirea politiei, executorii judecatoresti au inhatat copiii, i-au urcat in masina socialului si au disparut. Abia dupa ce copiii au fost rapiti, Socialul a facut decizia de preluare a copiilor in plasament“, a povestit femeia.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Exact la un an de la scena traumatizanta la care au fost supusi, pe 16 mai 2016, copiii au fost luati de politie de la scoala si dusi la casa de copii, respectiv intr-o familie. "Am fost condamnata la sase luni", a anuntat medicul pe Facebook.

Sursa foto: Facebook/Camelia Smicala


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si