Incidentul a avut loc pe 1 aprilie, in duminica Pastelui catolic. Doi membri ai clanului Casamonica au intrat in bar si au luat la bataie o femeie cu cureaua, dupa ce aceasta le-a atras atentia sa stea la rand.

"Romanii astia sunt de rahat, nu-i suport nicicum!", au fost vorbele lui Antonia Casamonica, de 26 de ani, care are in prezent mai multe condamnari penale pentru santaj si fals si un proces pentru evaziune fiscala.

Infernul s-a dezlantuit dupa ce femeia le-a mai zis ca "Daca nu va place barul, mergeti in alta parte!", moment in care Antonio si varul sau Alfredo Di Silvio, au batut-o cu cureaua, cu pumnii si cu picioarele.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat aflat într-un bar s-a dus la toaletă și nu s-a mai întors. Familia lui a aflat abia după 57 de ani ce s-a întâmplat cu el- antena3.ro

Dupa ce mafiotii au plecat, romanul,m proprietarul barului, ramane sa o ajute pe femeie, pe care o sfatuieste sa plece.

Jumatate de ora mai tarziu, mafiotii se intorc. Sparg vitrinele, rastoarna mese si scaune si il ameninta pe roman "Aici comandam noi, nu uita asta. Asta e zona noastra. Acum barul asta trebuie sa-l inchizi, altfel esti mort!". Il lovesc cu o sticla sparta, iar romanul ramane la pamant cu fata plina de sange.

Desi mai erau oameni in bar, la aparatele de poker, niciunul nu a intervenit de teama.

Barbatul a avut nevoie de 8 zile de ingrijiri medicale, iar femeia de 30 de zile.

Sursa: repubblica.it


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si