Astazi a inceput la Judecatoria Pitesti procesul in acest caz.

In data de 10 iunie 2015, educatoarea Ecaterina Sirbu de la Gradinita Speciala "Sfanta Elena" din Pitesti, a lovit de mai multe ori un copil de opt ani care este diagnosticat cu autism.

Mama micutului a depus plangere impotriva cadrului medical dupa ce coplul ei a ajuns acasa cu rani in zona gatului si a obrazului drept.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Conform certificatului medico-legal eliberat ulterior de catre autoritati, baiatul prezenta "echimoze si escoriatii in zona cervicala, dar si o echimoza rosiatica pe bratul drept. Leziunile provocate au necesitat 1-2 zile de ingrijiri medicale".

Educatoarea si-a recunoscut fapta si a spus ca a recurs la acest gest fiind extrem de suparata ca baiatul nu stia sa citeasca.

Reprezentantii Inspectoratului Scolar Arges au decis la vremea respectiva sa o penalizeze pe educatoare cu 10% din salariu, dar acum ea va raspunde in fata judecatorilor pentru fapta ei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si