Înalta Curte de Justiție din Andaluzia a fost de acort cu decizia Tribunalului din Sevilla care l-a condamnat pe cetățeanul român la zece ani și jumătate în spatele gratiilor după ce și-a abuzat sexual fiica vitregă în vârstă de 11 ani. Copila a fost preluată de Junta.

În luna decembrie a anului 2021, Tribunalul Superior din Sevilla l-a condamnat pe românul Lucian L. la zece ani și jumătate de închisoare pentru comiterea unei infracțiuni de abuz asupra unui minor.

Decizia luată împotriva românului a fost ratificată de Înalta Curte de Justiție din Andaluzia.

Citeste si: O femeie de 34 de ani care a fost dată dispărută de iubit în Brașov, găsită moartă într-o pădure. Care este ipoteza polițiștilor

"Este greu să găsești un caz de abuz sexual cu dovezi atât de convingătoare", se precizează în ultima hotărâre a judecătorilor. Doi bărbați, agenți ai Poliției Naționale au fost cei care l-au surprins pe Lucian "in fraganti" abuzându-și sexual fiica vitregă în vârstă de unsprezece ani în interiorul unei mașini parcate în apropierea unei zone industriale din San Juan de Aznalfarache.

Copila abuzată de român era orfană de tată

Incidentele dramatice datează încă din luna noiembrie a anului 2020, când întreaga planetă se afla în plină pandemie.

Lucian L. era soțul sau concubinul mamei fetiței abuzate, care la vremea respectivă avea doar 11 ani. Tatăl acesteia se stinsese din viață în România. După acest pierderea tatălui, copila a plecat să locuiască la bunici și la alte rude, până când, în luna iulie a anului 2020, aceasta s-a mutat împreună cu mama ei și cu Lucian în Spania.

Familia s-a stabilit inițial la Sevilla, dar mai apoi s-au mutat la San Juan de Aznalfarache într-un apartament pe care îl împărțeau cu alte rude îndepărtate, conform deciziei magistraților.

Citeste si: Decizia finală în cazul românului care a împușcat trei foști colegi și un polițist în Spania. „Pistolarul din Tarragona” va fi eutanasiat

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În data de 14 noiembrie 2020, românul împreună cu o rudă de a sa și cu fetița de 11 ani, pentru care Lucian era figura paternă de care ducea lipsă, s-au urcat în mașina mamei victimei pentru a merge la o benzinărie pentru cumpăra apă, deoarece apartamentul nu avea apă potabilă.

Ceilalți pasageri au coborât înainte de a ajunge la benzinărie pentru a merge la o casă de jocuri de noroc. Românul și-a continuat drumul, dar a trecut de benzinărie și s-a îndreptat spre zona industrială Cavaleri din San Juan de Aznalfarache. Acesta a oprit mașina într-un loc izolat, fără trafic sau activitate.

Românul a fost prins în flagrant când își abuza sexual fiica vitregă de 11 ani

Lucian s-a mutat pe bancheta din spate și a început să o pipăie pe copila de 11 ani.

Doi agenți ai Poliției Naționale, care se aflau în patrulă în zonă, și care au văzut mașina staționată într-un loc atât de izolat, s-au apropiat și l-au surprins pe individ în situația descrisă.

Citeste si: Mama Andreei, românca dispărută de 4 luni în Italia, declarații neașteptate: "Aveți curaj să vorbiți și să spuneți adevărul!"

Polițiștii au pus imediat capăt incidentului, scoțându-i pe minor și pe inculpat din mașină. Au îndepărtat-o pe copila de 11 ani de vorbele pe care Lucian le striga în limba română către ea, care se afla într-o stare de puternică nervozitate.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Mama copilei a fost cea care l-a reclamat la poliție. Minora de 11 ani a fost luată de lângă mama sa prin decizie judecătorească și plasată într-un centru de plasament din Sevilla, cu o hotărâre provizorie de abandon.

Judecători: "Un caz de abuz sexual cu dovezi atât de convingătoare"

Este neobișnuit ca un caz de abuz sexual să aibă martori direcți precum cei doi ofițeri de poliție, a căror mărturie a fost descrisă de Curte ca fiind "energică, congruentă și coincidentă". "Este dificil să găsești un caz de abuz sexual cu dovezi atât de convingătoare", conform TSJA.

Apărarea a susținut că Lucian a negat faptele și a subliniat că versiunea celor doi agenți martori a fost rezultatul unei confuzii induse de atitudinea suspectă sau de fugă a inculpatului, întrucât acesta nu avea actele mașinii în regulă.

Citeste si: Doi români au creat panică în Ungaria. Deghizați în polițiști au scos arma și au jefuit trei românce care veneau din Germania


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si