Mai exact, este vorba despre cazul unui bătrân din județul Gorj căruia, cele două asistente medicale care îl îngrijeau, i-au produs răni grave atunci când i-au scos branula din braț.

Citeste si: Fiul unui preot din Prahova, vinovat pentru omor prin cruzimi. A primit 21 de ani de închisoare

Cele două femei sunt asistente medicale de la secția Medicală I a Spitalului Județean de Urgentă din Târgu-Jiu, Conducerea a decis să le sancționeze reducându-le astfel salariului cu 10% pe perioada următoarelor 3 luni.

Cum au reușit cele două asistente să-i taie o parte din mână pacientului

Comisia de disciplină a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu le-a considerat pe cele două asistente vinovate de producerea unor leziuni la braț unui bărbat în vârsta de 80 de ani, internat luna trecută pe secția Medicală I a unității sanitare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Un grup de refugiați din Ucraina a fost prins în flagrant când spărgeau un apartament din Capitală

Pacientul a fost transportat la spital cu afecțiuni respiratorii, iar pentru vindecare a primit tratament administrat intravenos. La externare, cele două femei i-au îndepărtat dispozitivul din venă cu foarfeca, moment în câte i-au tăiat o parte din mână.

Pensionarul a ajuns acasă cu răni grave, iar rudele s-au plâns conducerii spitalului care a demarat o anchetă.

În urma acesteia, cele două asistente medicale au fost sancționate.

Citeste si: Caz cutremurător în Vrancea. O pacientă care se afla în stare gravă a fost plimbată timp de 10 ore cu ambulanța


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si