Close sidebar
Close sidebar

Caz revoltător în Târgu-Jiu. Două asistente au tăiat o parte din mâna unui pacient atunci când i-au scos branula

Două asistente medicale, angajate la Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu au fost sancționate de conducerea instituției sanitare. Femeile nu au îngrijit corect un pacient, reușind astfel să-i taie o parte din mâna unui bătrân atunci când i-au scos branula.

Alexandra Costea,

Caz revoltător în Târgu-Jiu. Două asistente au tăiat o parte din mâna unui pacient atunci când i-au scos branula

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mai exact, este vorba despre cazul unui bătrân din județul Gorj căruia, cele două asistente medicale care îl îngrijeau, i-au produs răni grave atunci când i-au scos branula din braț.

Citeste si: Fiul unui preot din Prahova, vinovat pentru omor prin cruzimi. A primit 21 de ani de închisoare

Cele două femei sunt asistente medicale de la secția Medicală I a Spitalului Județean de Urgentă din Târgu-Jiu, Conducerea a decis să le sancționeze reducându-le astfel salariului cu 10% pe perioada următoarelor 3 luni.

Cum au reușit cele două asistente să-i taie o parte din mână pacientului

Comisia de disciplină a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu le-a considerat pe cele două asistente vinovate de producerea unor leziuni la braț unui bărbat în vârsta de 80 de ani, internat luna trecută pe secția Medicală I a unității sanitare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un grup de refugiați din Ucraina a fost prins în flagrant când spărgeau un apartament din Capitală

Pacientul a fost transportat la spital cu afecțiuni respiratorii, iar pentru vindecare a primit tratament administrat intravenos. La externare, cele două femei i-au îndepărtat dispozitivul din venă cu foarfeca, moment în câte i-au tăiat o parte din mână.

Pensionarul a ajuns acasă cu răni grave, iar rudele s-au plâns conducerii spitalului care a demarat o anchetă.

În urma acesteia, cele două asistente medicale au fost sancționate.

Citeste si: Caz cutremurător în Vrancea. O pacientă care se afla în stare gravă a fost plimbată timp de 10 ore cu ambulanța

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI