Caz revoltător la Colegiul Tehnic Samuil Isopescu din municipiul Suceava, unde un elev de clasa a X-a, cu nevoi educaționale speciale, a escaladat geamul clasei și a ajuns pe exteriorul pervazului, totul fiind o provocare din partea colegilor. Incidentul a fost filmat de alți elevi aflați în stradă, iar pe fundal se auzea cum este îndemnat să se arunce de la înălțime. Totul ar fi pornit de la provocare dată de băieții din clasă.

Citește și: O elevă de 11 ani a fost bătută de o colegă la școală- fata a ajuns de urgență la spital

Imaginile au devenit virale pe una din rețelele de socializare. Directorul colegiului a menționat că elevul este consiliat psihologic.
Unitatea de învățământ are pază, asigurată de o firmă specializată, dar și sistem de monitorizare și se iau măsuri stricte în ceea ce privește accesul în unitate, tocmai pentru a evita alte incidente.

Citește și: VIDEO- Noi detalii în cazul minorelor abuzate sexual de un afacerist bucureștean

O elevă de 11 ani a fost bătută de o colegă la școală- fata a ajuns de urgență la spital

În urma unui incident, o elevă de 11 ani de la o școală din Mogoșoaia a fost bătută de o colegă de clasă.

Victima a ajuns de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Pedeapsa primită de o profesoară care a lovit un elev cu palma

Bătaia a avut loc la Școala nr.1 din Mogoșoaia, județul Ilfov. Cele două eleve s-au bătut reciproc, însă, una dintre ele a ajuns de urgență la spital.

Poliția din Ilfov a anunțat că fetele sunt eleve în clasa a V- a la o școală din Mogoșoaia, iar, între acestea a avut loc o altercație. În urma bătăii reciproce, una dintre eleve a ajuns la spital:  „La data de 20 februarie a.c. în jurul orei 15:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, fiica ei, în timp pe ce se afla la școala din Mogoșoaia, a fost lovită de către o altă elevă”.

Citește și:  EXCLUSIV: Un copil de 16 ani s-a sinucis după ce a fost judecat pentru orientarea sexuală./”Trăim într-o societate în care acest subiect este considerat tabu”

În urma incidentului, la fața locului s-au prezentat polițiștii din Buftea.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si