Directoarea grădiniţei, Mihaela Dardac susține că în aceste condiții s-a încercat încălzirea spațiului prin metode alternative, dar în zadar.

Copiii de la o grădiniță din municipiul Constanța ar sta în frig de mai multe zile

Directoarea grădiniției se apară și afirmă că s-a încercat încălzirea sălilor prin mijloace proprii, dar acestea ar fi prea mari. Problema ar urma să se rezolve în cursul zilei de mâine.

Citește și: Umiliți și ținuți în frig

„În grădiniţa noastră, în momentul de faţă, este oprită furnizarea agentului termic din cauza unei avarii la CET Constanţa, iar Primăria Constanţa împreună cu punctul termic de care aparţine grădiniţa ne-au comunicat că problema va fi rezolvată în cursul acestei nopţi şi că mâine vom avea iarăşi căldură în grădiniţă. Nu este vina grădiniţei noastre, noi am încercat să facem tot posibilul să încălzim sălile de grupă”, susține Mihaela Dardac.

Părinții sunt revoltați de situația actuală

„Cea mai gravă problemă este că nu este căldură în grădiniţă. Nu a fost nici săptămâna trecută(...), copiii răcesc din cauza frigului. Suntem în 2023 şi ar fi trebuit să avem totuşi un minim de condiţii. Ştiu că există o aerotermă în sala fetiţei, dar unii au zis să o închidă, că sare siguranţa. Dar mi-a zis fetiţa că e frig şi simte căldură doar dacă stă lângă aerotermă.

(...) Nu s-a luat absolut nicio măsură, copiii aşa dorm. Copiii nu mai sunt în mişcare şi nu sunt nici pături.(...) Săptămâna trecută de asta nici nu i-am mai dus, i-am ţinut acasă”, a declarat mama a doi copii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Bătrânețe în frig și singurătate

În această perioadă programul grădiniței va fi modificat, însă probleme există și la alte instituții de învățământ din Constanța.

Conform inspectoratului, probleme au fost semnalate și la Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si