De 3 nopti la rand, tusea batranei tulbura linistea salonului, dar si pe a personalului medical. Mai precis, pe a asistentelor- despre care rudele batranei spun ca n-au stat prea mult pe ganduri:

„I-a dat de doua ori somnifere, droguri ce i-o fi dat, ca sa se culce”, spun rudele femeii sedate.

Batrana ar fi fost trimisa, inainte, la psihiatru. In urma unui diagnostic complicat, specialistul din urma i-ar fi prescris bunicii tranchilizante.

Numai ca pastilele i-ar fi fost administrate uneori in doza dubla, desi fiul si fiica pacientei spun ca mama lor, in varsta de 80 de ani si sub tratament pentru probleme cardiace, n-ar fi avut nevoie:

„Vorbea, glumea, chiar daca are 80 de ani, ea e o fire energica, mi-a zis "Nu stiu, cum o sa dorm noaptea ca tot tusesc. Am vorbit cu ea si mi-a zis: "Mi-a dat o pastila sa pot dormi, sa doarma si femeile din salon”, mai spune femeia.

In loc sa o adoarme, somniferele i-ar fi provocat batranei halucinatii groaznice: S-a ridicat din pat si a strigat: "Focul"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Iar ca sa nu se raneasca singura, asistentele au legat-o de pat. Si asa au lasat-o cu orele, pana ziua, cand o nepoata a venit in vizita.

„Asa, stransa, de maini legata si cu gura cascata. Avea doi pampersi unul peste altul, uda pana aici”, povesteste fiica femeii.

Biata femeie n-a mai reactionat la vederea celor dragi. Doar faptul ca respira le-a aratat rudelor ca e inca in viata: „Nu stiu cine a gresit cu pastilele, doctorita nu recunoaste.

Spune ca asistenta i-a dat fara voia ei”.

„Medicul psihiatru i-a pus diagnostic de tulburare psihotica pe fond organic si i-a indicat tocmai aceste tranchilizante. Contentia a fost aplicata la indicatia medicului pe o perioada scurta, pana isi fac efectul tranchilizantele”, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Barlad, Adrian Gheorghiu.

In timp ce fiul si fiica spun ca tocmai calmantele le-ar fi transformat mama intr-o leguma si ca au de gand sa faca plangere la Colegiul Medicilor, conducerea spitalului sustine ca pacienta este in stare "stationara". Ramane de vazut care va fi soarta batranei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si