Close sidebar
Close sidebar

Caz revoltator la Spitalul de Urgenta din Barlad! Rudele unei paciente fac acuzatii grave la adresa medicilor. Ar fi sedat o batrana ca sa nu mai tuseasca si sa deranjeze ceilalti pacienti

Acuzaţii grave la adresa unor medici şi asistente de la Spitalul de Urgenţă din Bârlad. Familia susţine că o femeie de 80 de ani, internată pentru o răceală la plămâni, a fost sedată ca să nu mai tuşească şi să nu mai deranjeze celelalte paciente, lucru care i-a provocat bătrânei halucinatii. Ba, mai mult, pentru că era agitată, asistentele au legat-o de pat cu pijamalele. Aşa au găsit-o rudele venite în vizită şi care acum cer explicaţii personalului medical. ##VIDEO24650##

,


DISTRIBUIE
acest articol

De 3 nopti la rand, tusea batranei tulbura linistea salonului, dar si pe a personalului medical. Mai precis, pe a asistentelor- despre care rudele batranei spun ca n-au stat prea mult pe ganduri:

„I-a dat de doua ori somnifere, droguri ce i-o fi dat, ca sa se culce”, spun rudele femeii sedate.

Batrana ar fi fost trimisa, inainte, la psihiatru. In urma unui diagnostic complicat, specialistul din urma i-ar fi prescris bunicii tranchilizante. Numai ca pastilele i-ar fi fost administrate uneori in doza dubla, desi fiul si fiica pacientei spun ca mama lor, in varsta de 80 de ani si sub tratament pentru probleme cardiace, n-ar fi avut nevoie:

„Vorbea, glumea, chiar daca are 80 de ani, ea e o fire energica, mi-a zis "Nu stiu, cum o sa dorm noaptea ca tot tusesc. Am vorbit cu ea si mi-a zis: "Mi-a dat o pastila sa pot dormi, sa doarma si femeile din salon”, mai spune femeia.

In loc sa o adoarme, somniferele i-ar fi provocat batranei halucinatii groaznice: S-a ridicat din pat si a strigat: "Focul"

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Iar ca sa nu se raneasca singura, asistentele au legat-o de pat. Si asa au lasat-o cu orele, pana ziua, cand o nepoata a venit in vizita.

„Asa, stransa, de maini legata si cu gura cascata. Avea doi pampersi unul peste altul, uda pana aici”, povesteste fiica femeii.

Biata femeie n-a mai reactionat la vederea celor dragi.

Doar faptul ca respira le-a aratat rudelor ca e inca in viata: „Nu stiu cine a gresit cu pastilele, doctorita nu recunoaste. Spune ca asistenta i-a dat fara voia ei”.

„Medicul psihiatru i-a pus diagnostic de tulburare psihotica pe fond organic si i-a indicat tocmai aceste tranchilizante. Contentia a fost aplicata la indicatia medicului pe o perioada scurta, pana isi fac efectul tranchilizantele”, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Barlad, Adrian Gheorghiu.

In timp ce fiul si fiica spun ca tocmai calmantele le-ar fi transformat mama intr-o leguma si ca au de gand sa faca plangere la Colegiul Medicilor, conducerea spitalului sustine ca pacienta este in stare "stationara". Ramane de vazut care va fi soarta batranei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI