O îngrijitoare de la o grădiniță din Popești-Leordeni a fost filmată în timp ce îi certa pe copii. De asemenea, femeia i-ar fi bătut pe cei mici, după ce aceștia nu știau să răspundă la întrebările puse de ea.

Îngrijitoare bătaie copii grădiniță

Imagine cu o sală de grădiniță.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Copil de şase ani, cu dizabilităţi, abuzat de propriii părinți, la Roman. Cine e aflat despre coșmarul trăit de minor?

Înregistrări halucinante cu îngrijitoarea de la grădiniță

Deja s-au descoperit și nereguli la respectiva grădiniță, deoarece aceasta nu era autorizată, avizată de Ministerul Educației sau Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP), iar în contracte era trecută drept centru educațional.  

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

”Spune lunile, ca să poți să îți dai seama unde e februarie! Așa te-am învățat. Ianuarie, februarie, uite aici, la naiba! Ăla e! Să vezi ce te dau cu capul de masa asta. Că a venit rândul tău! Daca vorbești așa mult cu colegul tău, să vad dacă știi lunile anului! Hai, mișcă-te încoace! Mișcă-te, să vezi ce bătaie îți iei! Te bat, te bat, decembrie, când vine Moș Crăciun.

În martie e luna mămicii! Aia e luna martie! Te bat rău de tot, deci ascultă la mine ce bătaie îți iei! Bă, te bat, te bat! Ce ți-am zis eu cu mâinile alea, să le ții la spate? Bă, ce ți-am zis eu ție cu mâinile alea?(...) Pune mâinile la spate ca îți dau un telefon din ăsta în cap de vezi stele verzi! Dacă ne mai arăți o singură dată aia, îți dau una de-ți bate...... luna decembrie.
Deci dacă eu te pun la locul tău, acolo, și îți mai aud gura, mototolesc foaia asta și ți-o dau să o mănânci. Ai înțeles?”
, se aude pe înregistrările de la grădiniță, potrivit Antena 3 CNN.

Îngrijitoare bătaie copii grădiniță

Imagine cu o sală de grădiniță.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Dorin Cioabă, executat silit! Lista tuturor bunurilor pe care le-a confiscat ANAF-ul și vor fi scoase la licitație

Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov s-a autosesizat în acest caz și a demarat o anchetă. Totodată, oamenii legii au deschis și un dosar penal în numele îngrijitoarei în vârstă de 24 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmărirea penală fiind coordonată de procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu. 

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

”La data de 15 februarie, în urma unor imagini apărute în spațiul public, din care se observă faptul că la un centru privat de îngrijire zilnică a copiilor de pe raza orașului Popești Leordeni, o angajată ar fi avut o atitudine necorespunzătoare față de copiii din acest centru și că i-ar fi agresat fizic, polițiștii orașului Popești Leordeni s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor

de rele tratamente aplicate minorului(...) De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Ilfov, împreuna cu polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publica Ilfov, efectuează activități din competență pentru verificarea legalității funcționării acestui centru ”, se arată în comunicatul transmis de Poliție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si