Close sidebar
Close sidebar

Caz revoltator! Un tata a fost la inchisoare 17 ani pe nedrept! Cum s-a comis o asemenea eroare

Un tata si-a petrecut 17 ani in inchisoare pentru jaf, din greseala. Barbatul semana foarte bine cu adevaratul infractor.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Richard Jones a fost condamnat dintr-o eroare pentru jaf, in 1999. Un barbat care arata la fel ca el furase, de fapt, telefonul unei femei.

Acum, Richard cere daune morale in valoare de 1.1 milioane de dolari. Si-a petrecut 17 ani in inchisoare pe nedrept, iar cineva trebuie sa plateasca.

Desi in seara cu pricina barbatul era acasa la iubita lui, victima l-a identificat ca fiind atacatorul si barbatul a fost condamnat la 19 ani de inchisoare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

El a fost, totusi, eliberat anul trecut, dupa ce adevaratul hot a fost gasit. Victimei i s-au aratat poze cu cei doi, iar femeia nu a mai putut sustine ca Richard este intr-adevar atacatorul.

Fetele lui, in varsta de 24 si 19 ani, au crescut in timp ce el se afla dupa gratii. Nu au apucat sa se bucure unii de ceilalti, asa ca au decis sa ceara statului daune morale, pentru greaseala teribila.

Sursa: dailymail.co.uk

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI