Oamenii legii au transmis luni 10 octombrie 2022, la orele după-amiezii, că a fost emis un mandat de arestare preventivă pe numele unui român în vârstă de 42 de ani, acuzat de incendiere calificată și risc de fugă.

Citeste si: Caz scandalos în Italia. Un turist român a fost împușcat de hoți după ce și-a "apărat" ceasul de la mână

Inculpatul, care, conform polițiștilor, este un "suspect urgent", a fost arestat de poliție la locul faptei duminică seara și a fost prezentat luni în fața magistratului de la Tribunalul districtual din Bielefeld.

5 persoane au fost grav rănite în urma incendiului

Totul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, atunci când o clădire de apartamente de pe Friedrich-Menzefricke-Straße din Versmold, în districtul Gütersloh, a fost cuprinsă de flăcări. O echipă de la Omucideri investighează cauza incendiului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Conform oamenilor legii, cu puțin timp înainte de miezul nopții, pompierii din Versmold au transmis că incendiul a izbucnit la parterul unei clădiri.

Citeste si: Ana-Maria a fost ucisă cu sânge rece de iubitul ei. Tânăra era însărcinată

În acele momente, șaisprezece persoane se aflau în clădire. Pompierii au evacuat întreaga clădire." Cinci persoane au fost rănite, dintre care una grav", a transmis poliția duminică la prânz.

Oamenii legii din Gütersloh au arestat temporar la fața locului un locatar al imobilului, un român în vârstă de 42 de ani. Dacă incendiul a fost provocat din neglijență sau în mod deliberat este subiectul unor investigații suplimentare. Brigada de omucideri "Menze", condusă de inspectorul-șef Norbert Freier, a preluat ancheta.

Citeste si: Doi români au fost găsiți morți în Spania. Unul dintre ei a fost bătut cu bestialitate, până la deces, iar celălalt a făcut infarct când a aflat totul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si