Close sidebar
Close sidebar

O asistentă din Cluj i-a injectat adrenalină unui bebeluș de două luni, când trebuia să îi facă aerosoli

Caz scandalos într-un spital din Turda, județul Cluj. O asistentă i-a injectat adrenalină direct în venă unui bebeluș de două luni, în loc să-i facă aerosoli.

Alexandra Costea,

Caz scandalos într-un spital din Cluj! O asistentă i-a injectat adrenalină unui bebeluș de două luni, când trebuia să îi facă aerosoli

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O asistentă de la Spitalul Municipal din Turda i-a injectat adrenalină în venă unui copil de două luni, atunci când ar fi trebuit să-i facă aerosoli. Se pare că aceasta ar fi a înțeles greșit indicațiile medicilor.

Citeste si: Un elev a leșinat și a fost dus cu salvarea la spital, după un conflict cu un coleg de liceu, în Timișoara

Medicul care a preluat cazul bebelușului de doar două luni a recomandat să i se facă aerosoli cu adrenalină. Pentru administrare a fost desemnată o asistentă medicală cu vechime în Spitalul Municipal din Turda. Însă, femeia i-a injectat micuțului adrenalină direct în venă.

Care este acum starea bebelușului

Sugarul de doar două luni a început la scurt timp după aceea să se simtă rău şi doar intervenţia rapidă a medicilor i-a salvat viaţa micuțului pacient.

La scurt timp după ce a fost stabilizat, bebelușul a fost transferat la Spitalul de Pediatrie din Cluj-Napoca.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Reprezentanții spitalului au transmis că cei de la conducere au recunoscut greșeala și s-a stabilit demiterea asistentei care putea produce o tragedie.

Citeste si: Un adolescent în vârstă de 17 ani a ajuns în arest preventiv după ce a atacat doi polițiști. Băiatul i-a amenințat cu un cuțit

Pentru un moment, familia micuțului nu a depus plângere și nici nu a sesizat Colegiul Medicilor. 

Adrenalina, în special în dozele administrate copiilor, are indicații precise de utilizare. Șocul asupra organismului, mai ales atunci când este administrată intravenos, poate produce, în anumite situații, chiar și infarct miocardic.

Citeste si: La un pas de o tragedie în Târgu Jiu: un adolescent s-a aruncat de la etajul al doilea al unui bloc

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI