O fetita de 11 ani s-a prezentat alaturi de parinti la camera de garda si a spus ca o doare rau de tot stomacul. Medicii au inceput sa ii faca analize si au aflat cu stupoare ca fata era insarcinata si ca trebuia sa nasca. Au bagat-o imediat in sala de nasteri si ea a adus pe lume un bebelus perfect sanatos care este in stare extrem de buna.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Scandal monstru intr-un sat din Suceava! A iesit la -3 grade Celsius dezbracat pe jumatate, cu un cutit la pantaloni si i-a amenintat cu moartea pe politisti- Si-a folosit femeia si copilul drept scut in fata agentilor

Politia a deschis o ancheta si se presupune ca fata ar fi ramas insarcinata cu fratele ei, un minor in varsta de 14 ani.

Copila si nici parintii ei nu stiau nimic despre sarcina. Autoritatile au spus ca vor efectua teste ADN pentru a stabili cu certitudine cine este tatal nou nascutului. Mai mult, ei trebuie sa afle daca cei doi frati au intretinut relatii intime concensuale sau a fost vorba de altceva. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si