Imagini socante circula de cateva zile in spatiul public. Fiul acestei femei chinuite de dureri  acuza spitalul  ca i-a externat mama intr-o stare mai grava decat in urma cu noua zile cand a internat-o!

Conducerea spitalului mentioneaza insa  ca femeia a fost adusa intr-o stare cumpita si s-a facut tot ce este posibil din punct de vedere al unitatii spitalicesti ca pacienta sa fie stabilizata.

De cateva zile fiul femeii a trasformat sufrageria intr-un salon medical improvizat…

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Situatia este cel putin revoltatoare deoarece nu este singurul caz trimis acasa si lasat pe mana familiei. Mai mult de atat fiul pacientei spune ca nu gaseste pe nicaieri loc pentru mama sa aflata in stare grava!

În mod normal, statul român ar trebui sa asigure acestor tipuri de pacienti îngrijirea pe termen lung în institutii specializate. Asa cum scrie si in biletul de externare al femeii.

Am incercat sa luam legatura cu Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti iar dupa mai multe telefoane am aflat ca femeia poate fi preluata maine de spitalul Sfantul Luca. Unitate ce furnizeaza servicii medicale spitalicesti din gama serviciilor de recuperare, cronice, paliative si asigura conditii de investigatii medicale, tratament si cazare. De aici autoritatile au promis ca pacienta va fi transferata la un centru de ingrijire batrani de pe raza sectorului 2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si