Polițiștii au făcut o descoperire șocantă în localitatea Rodna, din județul Bistrița-Năsăud. Aceștia au fost alertați vineri de niște localnici care au observat dispariția misterioasă a două femei de câteva zile bune.

Mister total în cazul celor două surori găsite fără suflare în casă

Așadar, o echipă formată din criminalişti şi poliţişti de la investigaţii criminale s-au dus direct la casa acestora, acolo unde le-au găsit pe cele două surori cu vârste cuprinse între 41 și respectiv 52 de ani moarte, în stare avansată de putrefacţie.

Trupurile neînsuflețite ale celor două femei au fost ridicate și duse la necropsie, proces care va arăta exact modul în care au decedat.

”În urma verificărilor efectuate de poliţişti, cele două au fost găsite decedate, în stare avansată de putrefacţie, în interiorul locuinţei. La faţa locului, o echipă formată din criminalişti şi poliţişti de la investigaţii criminale efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul. Totodată, urmează a fi efectuate necropsiile care vor stabili cu exactitate cauzele deceselor”, transmit oficialii Poliţiei Bistriţa Năsăud”, au transmis polițiștii.

Mașină de poliție în fața casei unde cele două surori au fost găsite decedate.

[Sursa foto: Ziarul de Iași]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit Fanatik, suspiciunile au pornit după ce cele două femei nu ar mai fi mers la primărie să își ridice ajutoarele sociale, deoarece ambele primeau indemnizaţii speciale din partea statului român, fiind cu probleme sociale și cu dizabilități. 

Citește și: EXCLUSIV! Confuzie în ancheta morții afaceristului Adrian Kreiner! Oamenii legii au capturat un bărbat, apoi l-au eliberat:" Martorul putea să-i pună pe polițiști pe o pistă greșită, tocmai pentru a le oferi mai mult timp liber celorlalți complici"

Cine le-ar fi omorât pe cele două femei?

Polițiștii au aflat că în casă cu cele două surori mai locuia un bărbat, de altfel frate cu ele. El a fost rapid identificat și dus imediat la audieri. Ceea ce se știe cu certitudine până în acest moment este faptul că nu individul a fost cel care a sunat la 112 după ajutor.

Citește și: EXCLUSIV! Greșeala fatală făcută de asasinii lui Adrian Kreiner. Proba esențială în dosar: "Tensiunea sub care acționează îi face să ia decizii greșite"

Încă nu se știe dacă în acest caz este vorba despre o crimă, însă oamenii legii continuă cercetările în acest sens.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si