Românul în vârstă de 41 de ani, domiciliat în Austria,  i-a picurat bulgăroaicei acid clorhidric în ochiul stâng, iar trei săptămâni mai târziu i-a tăiat degetul mare de la mâna stângă. Acestea sunt câteva dintre acuzațiile teribile cu care se confruntă bărbatul, pentru care, marți, Tribunalul din Viena l-a condamnat la 4 ani în spatele gratiilor.

Femeia a fost mutilată pentru banii de asigurare

Bulgăroaica s-a mutat la Viena în primăvara anului 2017, în speranța că aici va găsi un trai mai bun.

În schimb, a ajuns pe mâinile românului, care ar fi fost un presupus traficant de carne vie. Inițial, bărbatul a pus-o pe femeie să lucreze pentru el. Ulterior, fără ca aceasta să știe, întrucât nu este cunoscătoare de limba germană, nu știe nici să citească, nici să scrie, a încheiat mai multe polițe de asigurare pentru accidente pe numele ei. 

Citeste si: O ucraineancă a povestit cum au pătruns trupele ruse în casă: „Ne-au luat și lenjeria de pat”

Pentru o perioadă lungă de timp, românul a câștigat bani de pe urma femeii de origine bulgară folosind-o în tot felul de activități ilicite. Mai apoi, în luna iunie a anului 2018, individul ar fi obligat-o pe bulgăroaică să se întindă pe podeaua băii, ca să-i picure acid clorhidric în ochiul stâng. A dus-o la spital și a susținut că, în timp ce făcea curățenie, femeia și-a pus accidental agentul de curățare în ochi, conform publicației austriece  Vorarlberg.

"Din pură lăcomie, a pretins că a fost vorba despre un accident", a afirmat procurorul Philipp Coufal, în timpul procesului. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Trafic blocat la ieșirea din Otopeni spre Balotești din cauza unui accident

Se pare că românul era autorizat să semneze în numele femeii, astfel că el a fost cel care a încasat plata asigurării pentru presupusul accident, suma de aproximativ 30.000 de euro. 

Românul susține că este nevinovat

Calvarul bulgăroaicei, nu s-a oprit din păcate acolo. Trei săptămâni mai târziu, individul ar fi plecat cu femeia în Ungaria, unde ar fi legat-o de o ușă cu un complice și i-a tăiat degetul mare de la mâna stânga. A raportat incidentul drept accident de muncă, pentru care a încasat alți bani, suma de 25.000 de euro, de la trei case de asigurări.

Citeste si: Un șofer de autobuz din Constanţa a fost surprins folosind telefonul mobil în timp ce se afla la volan: „La puşcărie cu el”

Bărbatul a negat în instanță acuzațiile, însă judecătorii au dat verdictul: 4 ani după gratii.

"Nu vei găsi pe nimeni care să te creadă. Și nici noi nu am făcut-o", a declarat judecătorul Ulrich Nachtlberger, conform publicației  Salzburger Nachrichten.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Decizia, însă, nu este definitivă.

Citeste si: O femeie de 75 de ani a fost găsită moartă în urma unui incendiu de vegetație uscată


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si