Femeia, de loc din Băile Herculane, a venit cu acuzații grave la adresa elevului de 15 ani. Aceasta a afirmat că fiica ei, în vârstă de 11 ani, ar fi fost batjocorită, umilită și șantajată de colegul ei, cu patru ani mai mare.

Copilă de 11 ani, șantajată și batjocorită de un coleg cu patru ani mai mare

În același timp, victima ar fi fost agresată fizic și amenințată atât de elevul de 15 ani, cât și de o altă colegă de clasă, mai spune femeia. 

Citește și: Polițiștii au oprit cu focuri de armă, la Sucevița, un tânăr de 20 de ani care furase o mașină. Era băut și nu avea permis de conducere

Întregile scene de coșmar ar fi ieșit la iveală după ce diriginta fetei i-ar fi arătat femeii un clip video în care apare fiica sa. Ulterior, femeia a acuzat că fiica ei de 11 ani ar fi fost batjocorită de 14 ori de băiatul de 15 ani, bătută și chiar ar fi fost amenințată cu un cuțit. Aceste fapte s-ar fi petrecut între lunile martie și mai.

În urma tratamentului la care a fost supusă copila, mama acesteia s-a hotărât să apeleze la organele legii pentru soluționarea cazului.

Plângere penală în cazul elevei de 11 ani. Ce au transmis autoritățile

Astfel, în luna mai, a fost depusă o plângere penală la nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Caraș-Severin.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

„În cursul lunii mai 2023, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș- Severin a fost primită și înregistrată o plângere penală depusă de o femeie din Orșova, despre faptul că fiica acesteia, minoră, ar fi întreținut raporturi sexuale orale, împotriva voinței sale, cu un alt minor care ar fi realizat imagini pornografice ce ar fi fost ulterior distribuite pe rețele de socializare.

Citește și: VIDEO- Femeie agresată în casă, de față cu partenerul. "Faptul că victima și agresorul fuseseră parteneri nu ușurează chinul"

Plângerea a fost transmisă, spre soluționare, structurilor competente conform prevederilor Codului de procedură penală”, au transmis autoritățile.

Femeia a mai reclamat că acest caz a fost tratat cu superficialitate, deoarece în cazul fiicei sale ar fi fost făcute trei anchete sociale, iar în cazul suspectului una singură, pentru că mama sa ar deține o anumită funcție în Băile Herculane. 

De asemenea, cazul a fost preluat și de DIICOT Caraș-Severin, și s-a cerut și un ordin de protecție.

În acest sens, minora face de câteva luni ședințe de psihoterapie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si