Close sidebar
Close sidebar

Caz șocant în Botoșani. Trădat în dragoste, un bărbat a vadalizat mormântul soţului unei femei

Un bărbat de 42 de ani din Suceava a fost arestat după ce a vandalizat mormântul soţului unei femei din Botoşani şi a lăsat mai multe mesaje deocheate.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul a avut loc în urmă cu două luni. Suceveanul a mers în Botoșani și a vadalizat mormântul bărbatului, lăsat mai multe mesaje deocheate pentru văduva acestuia.

Citeste si: Câinii salvatori Challapa şi Billy din România participă la misiunea de căutare şi salvare a victimelor cutremurului din Albania

Citeste si: Cum a salvat complicele lui Gheorghe Dincă ancheta în cazul Caracal? DIICOT, la un pas să rateze toată ancheta dacă nu dovedește crima organizată

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Potrivit unor surse, individul a lăsat mai multe bilete cu conţinut cu tentă sexuală la adresa văduvei, chiar pe mormântul soţului ei.


Oamenii legii au efectuat o percheziţie în locuinţa bărbatului din Suceava li au găsit probe incriminatorii.

Citeste si: Complicele lui Dincă s-a dat singur de gol? Ce a spus bărbatul într-un interviu acordat la scurt timp după izbucnirea scandalului din Caracal!

Citeste si: Alexandru Cumpănașu face noi dezvăluiri! MARTOR din anturajul lui Dincă a vorbit: "Erau trei fete la fermă, era și Alexandra..."

El a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă și este cercetat pentru furt, hărţuire şi profanare de morminte.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI