Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov, Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a admis, miercuri, arestarea pe o perioadă de 30 de zile a agresorului în vârstă de 24 de ani. Tânărul este acuzat de tentativă de omor.

Marți, bărbatul se afla în municipiul Săcele, când a aruncat cu toporul spre o fetiță de 10 ani, însă nu a reușit să o nimerească.

Copila a început să o ia la fugă, timp în care tânărul a urmărit-o reușind să o prindă și să o lovească. Agresorul a lovit fetița cu toporul în cap, în timp ce fata se ținea de un gard pentru a-și menține echilibrul, astfel a mai fost lovită de două ori cu toporul în spate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„În timp ce minora se afla căzută la pământ, inculpatul a lovit-o pe aceasta cu picioarele în zona corpului”, conform Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si