Potrivit primelor date, femeia decedată lucra ca infirmieră în cadrul secţiei Anti-Covid din Spitalul Judeţean Buzău şi era mama a trei copii, însă după ce a avut o ceartă în familie, aceasta a plecat de la domiciliu cu maşina familiei în data de 22 mai. După 24 de ore mai, soţul a mers la Poliţie pentru a-și declara soția dispărută.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Buzău a deschis o anchetă pentru a stabili cauza decesului femeii în propria mașină

"La data de 20.05.2021, în jurul orelor 09:00, numita Lazăr Elisabeta Simona a plecat de la domiciliul său cu autoturismul acestora şi nu a mai revenit până în prezent. Aceasta are asupra ei documentele sale personale, cardul bancar şi telefonul său mobil, care este închis", a fost precizat pe site-ul Poliţiei Române.

Astfel, duminică, o persoană a anunțat poliția din Buzău că pe o stradă din zona industrială a municipiului Buzău se afla o maşină cu o femeie decedată înăuntru.

Citeste si: Țara care a înregistrat un record de noi cazuri de infectare cu „ciuperca neagră”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ajunși la fața locului, poliţiştii au reușit să identifice autoturismul cu care femeia dispăruse de acasă, iar înăuntru se afla infirmiera de la SJU Buzău, decedată.

Polițiștii au constatat că, decesul s-ar fi produs cu mai mult de 24 de ore în urmă.

Astfe, trupul neînsuflețit al femeii a dus la morga SML Buzău pentru efectuarea necropsiei. Anchetatorii cred, însă că femeia s-ar fi sinucis.

Citeste si: Aproximativ 54.000 de oameni s-au vaccinat împotriva Sars-Cov-2. Câte reacții adverse s-au înregistrat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si