Un minor în vârstă de 13 ani a înjunghiat un tânăr de 22 de ani. Scenele șocante s-au petrecut astăzi în jurul amiezii, în fața unui supermarket. Oamenii legii au fost sesizați și s-au prezenatat de urgență la fața locului.

Citeste si: Anunțul bombă al legiștilor în cazul celor trei persoane decedate după dezinsecţie şi deratizare într-un bloc din Timişoara

Citeste si: Inteligență! Rezistență! Forță! Ai aceste arme? Pune-le în joc în cea mai dură competiție, Survivor România! Înscrie-te la casting pe survivorromania.ro!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Tânărul rănit a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni”, având mai multe plăgi la nivelul unuia dintre plămâni, precum și la gât și mână.

Șocant este faptul că, la momentul producerii incidentului, la fața locului se afla un martor care a văzut întreaga scenă și chiar a filmat-o cu telefonul mobil. Filmulețul este de-a dreptul șocant, având un puternic impact emoțional.

Citeste si: Anghel Iordănescu îşi scoate la vânzare hotelul din Predeal! Fostul antrenor al echipei naţionale cere peste 3,5 milioane de euro!

Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz, iar atacatorul va fi supus măsurilor, în conformitate cu prevederile legale.

Minorul ar putea fi acuzat de tentativă de omor. Despre starea de sănătate a victimei, momentan nu se cunosc detalii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si