Poliția a deschis o anchetă în acest caz. Vecinii sunt de părere că acesta și-a omorât concubina dupa care și-a pus capăt zilelor.

O femeie a fost descoperită fără viață în curtea unei case, iar concubinul spânzurat

”În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 14.10, poliţişti de la Poliţia Municipiului Reşiţa au fost sesizaţi despre faptul că în curtea unei case din comuna Fârliug o femeie a fost găsită decedată, în aceeaşi gospodărie fiind găsit spânzurat şi concubinul acesteia”, a transmis, miercuri, IPJ Caraş-Severin.

Citește și: Moartea subită a unei tinere de 19 ani care "a căzut din pat" și s-a lovit la cap

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, dar și un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

Un bărbat și-a luat viața în timp ce vorbea la telefon cu o rudă

Un bărbat din Satu Mare, în vârstă de 55 de ani, s-a sinucis în timp ce vorbea la telefon cu o rudă. Incidentul a avut loc în seara zilei de marți.

Bărbatul și-a pus capăt zilelor în timp ce vorbea la telefon cu o rudă. Deși echipele de salvare au fost solicitate imediat, nu s-a mai putut face nimic petru a fi salvat.

Citește și: Și-a luat viața în timp ce vorbea la telefon cu o rudă. Cum a fost găsit bărbatul de salvatori

„Astăzi, la ora 19.22, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină la deblocarea unei locuințe în municipiul Satu Mare, str. 

Arinului. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu apă și spumă, cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD TIM cu 8 cadre militare, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

Forțele militare ajunse la locul solicitării au intervenit pentru deblocarea ușii, facilitând accesul personalului medical în apartament. Victima, o persoană de sex masculin cu vârsta de 55 ani, a fost găsită cu semne incompatibile cu viața”, au precizat cei de la ISU Satu Mare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si