Mai mulți polițiști din Constanța sunt acuzați de cetățeni de un comportament abuziv.

Potrivit primelor informații, pe numele polițiștilor au fost înregistrate mai multe plângeri cu privire la o purtare inadecvată, care i-a speriat și tulburat pe cetățeni.

Polițiști din Constanța, acuzați de comportament abuziv

Mai mulți polițiști au primit plângeri cu privire la o purtare abuzivă.

Una dintre plângeri aparține undei femei, în vârstă de 20 de ani, care a declarat că respectivii polițiști au agresat-o fizic, bruscând-o de mână, când ar fi dorit să pășească într-o instituție.

Cea de-a doua plângere a venit din partea unui bărbat, care a mărturisit că aceiași polițiști l-au încătușat ilegal, fără a avea un motiv.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de purtare abuzivă în serviciu.

De asemenea, cercetările sunt continuate pentru a stabili veridicitatea plângerilor, dar și a circumstanțelor exacte în care au acționat polițiștii acuzați de un comportament abuziv.

Citește și: Cine e doctorița care a fost găsită inconștientă într-o pădure din Bragadiru? În jurul Mihaelei au fost descoperite mai multe pastile

Ce au transmis autoritățile?

"La data de 29 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați, de o femeie, de 20 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic, respectiv ar fi fost prinsă de mână, de angajații Poliției Locale, în momentul în care ar fi intenționat să intre într-o instituție.

Polițiștii deplasați la fața locului au fost, de asemenea, sesizați, de un bărbat, cu privire la faptul că ar fi fost încătușat fără temei legal, de aceleași persoane.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului", se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si