Un bărbat a recurs la un gest șocant în fața copiilor. Acesta a înjunghiat-o pe mama acestora, în plină stradă, în municipiul Făgăraș. Cu greu a reușit femeia să se salveze din mâinile celui cu care a avut o relație în trecut, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro. Ce a mărturisit bărbatul în fața autorităților?

Femeie înjunghiată pe stradă, de fostul iubit și tată al copiilor

Cazul de-a dreptul șocant a avut loc în municipiul Făgăraș. Un bărbat și-a atacat fosta iubită, în fața celor trei copii pe care îi aveau împreună. Acesta a înjunghiat-o pe femeie, care cu greu a reușit să scape din mâinile acestuia.

Citește și: O copilă de 12 ani, abuzată în repetate rânduri iubitul adolescent și prietenii acestuia, la Iași. Minora a fost modul prin care tânărul și-ar fi achitat o datorie

Un bărbat a înjunghiat-o pe cea care i-a oferit trei copii, în plină stradă

[Sursa foto: istockphotos]

Femeia s-ar fi salvat intrând într-o secție de poliție, dar bărbatul a urmat-o, încercând să își continue atacul. Din fericire, agresorul a fost imobilizat de polițiști.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Bărbatul ar fi mărturisit că atacul său a fost în legitimă apărare, pentru că, de fapt, femeia l-ar fi atacat cu cuțitul. Acesta a fost reținut preventiv de polițiști.

"Pe fondul unui conflict mai vechi  care exista în familile din care proveneau. Atacul acesta s-a soldat cu multiple plăgi înjunghiate. A fost urmărită de către bărbat, dar poliţiştii l-au imobilizat. A susţinut că s-a apărat de atacul femeii cu cuţitul la adresa lui", a declarat un procuror despre caz.

Femeia a fost transportată la spital, pentru a primi îngrijirile medicale necesare. 

Citește și: Medicii legiști au descoperit cum a murit băiețelul de 8 ani în timpul cursurilor de înot! Declarațiile sfâșietoare ale mamei: „Ne-am gândit să nu aibă probleme la cap”. Medicul de familie a făcut o greșeală fatală

Conform informațiilor transmise de aceeași sursă, bărbatul ar fi săvârșit o faptă similară în trecut. În anul 2003, acesta ar fi fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si