Un caz șocant a avut loc în Galați, după ce un tânăr și-a înjunghiat părinții, dar și pe un polițist care a sărit în salvarea oamenilor atacați de fiul lor.

Filmul incidentului din Galați

Tânărul s-ar fi luat la ceartă cu părinții săi, apoi a folosit un cuțit pentru a-i înjunghia. Tatăl suspectului a fost transportat de urgență la spital, cu un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Galaţi, după ce a fost grav rănit.

Polițistul a reuşit să ceară întăriri. În acest caz, mai multe echipaje ale Poliţiei au pornit pe urmele suspectului. În cele din urmă a fost depistat pe o stradă din oraș.

Polițistul purta o vestă de protecție, în acest fel a suferit doar o rană ușoară. Suspectul, un bărbat în vârstă de 34 de ani, s-ar afla sub influenţa drogurilor, fiind cunoscut cu numeroase internări la spitalul de psihiatrie.

Citește și: Mama celor trei suspecți în cazul crimei din Dâmbovița face noi dezvăluiri! Cum s-ar fi produs, de fapt, scandalul? „Mi-a atacat copiii”

Un bărbat și-a înjunghiat prietenul, după ce s-au drogat

Un bărbat a fost înjunghiat de prietenul său, după ce s-au drogat împreună în gara din Roman. Individul a fost dus de urgență la spital.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Citește și: Ceartă la un pas de tragedie lângă gara din Roman! Un bărbat și-a înjunghiat prietenul, după ce s-au drogat

Cei doi ar fi consumat mai multe substanțe interzise împreună, iar mai apoi ar fi început să se ia la ceartă. După ce s-au bătut cu pumnii și picioarele în mijlocul străzii, unul dintre ei ar fi scos un cuțit din geacă, moment în care și-a atacat prietenul.

Chiar dacă a fugit după fapta oribilă, polițiștii l-au găsit pe agresor, iar pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe. Trecătorii au fost cei care au sunat imediat la 112, iar individul rănit a ajuns de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Citește și: Mama celor trei suspecți în cazul crimei din Dâmbovița face noi dezvăluiri! Cum s-ar fi produs, de fapt, scandalul? „Mi-a atacat copiii”

Potrivit unor surse, cei doi ar fi folosit prenandez.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si