Close sidebar
Close sidebar

Caz șocant în Hunedoara. Bărbat mușcat de o haită de câini până i-au smuls urechea

Un caz șocant a avut loc în Hunedoara. Un bărbat a fost mușcat de o haită de câini. Animalele l-au sfâșiat pe om, până l-au lăsat fără o parte din ureche.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a trecut prin coșmarul vieții. O haită de opt câini i-a apărut în cale și l-a agresat. Bărbatul a suferit multe răni din cauza mușcăturilor, ba chiar a rămas fără o parte din ureche, pentru că i-a fost smulsă.

Citeste si: Un adolescent din Iași şi-a ucis tatăl, din greșeală, cu o singură lovitură de cuţit

Bărbatului i-a fost administrat vaccinul antirabic, însă acum are nevoie şi de serul antirabic, deoarece a fost muşcat de opt câini. Acest ser poate fi administrat până la 72 de ore.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Imaginile zilei vin din China lovită de coronavirus: Medicii poartă câte două măști de protecție și două rânduri de mănuși

Caz șocant în Hunedoara. Bărbat mușcat de o haită de câini până i-au smuls urechea

„A fost mușcat de opt câini. Nu este ser antirabic, nu doar la nivelul județului Hunedoara, ci nu este nici la Cluj, nici la Timișoara. Ministerul Sănătății ne-a cerut necesarul de ser antirabic, pe care l-am și trimis ieri, în regim de urgență. Vineri a fost cerut, iar ieri l-am trimis. Vaccinarea antirabică a pacientului s-a făcut. Vaccinul antirabic este vaccin și serul antirabic este altceva, este o diferență.

S-a început vaccinarea antirabică, dar deoarece a fost mușcat de opt câini, este necesar să se introducă și acest ser, care poate fi introdus până la 72 de ore. Încă mai avem timp pentru a face rost de acest ser.

Citeste si: Povestea incredibilă a unui copil care s-a pierdut în pădure: ”Un urs a avut grijă de mine”

Am luat legătura cu Ministerul Sănătății, pentru a vedea dacă există spitale care mai au ser antirabic neutilizat. Bolnavul nu este lăsat de izbeliște. S-a încercat transferul la o clinică infecțioasă din Timișoara, dar nu este ser antirabic, s-a încercat la Cluj, dar nici acolo nu e...”, a declarat purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Hunedoara, Cecilia Birău, potrivit antena3.ro.

Bărbatul a fost tranportat de urgență la Spitalul de Urgenţă din Petroşani. În continuare, omul va fi transferat la un spital din Cluj-Napoca.

Citeste si: Moldovenii, chemati de urgenta la Bucuresti!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI