Un adolescent in varsta de 15 ani si-a violat fratele mai mic, de numai 3 ani. Incidentul s-a petrecut la doar cateva zile dupa ce adolescentul fusese eliberat de la un centru de detentie, unde fusese inchis timp de un an pentru furt, potrivit Ziarul de Iasi.

Mama copiilor a alertat politia din localitatea ieseana Podu Hagiului, dupa ce a facut cumplita descoperire.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pe la 12 ne-am pus toti la masa, iar cel mare si unul dintre cei mici lipseau. Mama lor a mers sa ii caute si l-a observat pe cel mic, de trei ani, ca avea sange la spate, pe pantaloni. L-a intrebat ce a patit si a spus ca unul dintre frati l-a dus in WC-ul din curte si l-a violat. L-am luat pe cel vinovat la intrebari si a recunoscut”, a povestit tatal copiilor, Gheorghe Partene.

Tatal adolescentului este de parere ca acest tip de comportament ar fi fost invatat de acesta in perioada petrecuta la centrul de detentie.

Totodata, localnicii dau vina pe parintii copiilor, marturisind ca ei sunt cei care ii invata sa fure si se comporta urat ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si