Situație dramatică într-o gospodărie din județul Iași! Un conflict de proporții a degenerat pe fondul consumului de alcool. Adolescentul în vârstă de 16 ani şi bunica iubitei sale ar fi băut în ziua respectivă, cot la cot, mai mulţi litri de vin, dar şi de bere.

Citeste si: O tânără s-a urcat în avion după ce a suferit o operație estetică și a trecut prin clipe de coșmar: „Era sânge”

La scurt timp după ce au început să își arunce vorbe grele unul altuia, bătrâna i-a spus adolescentului că nu este suficient de bun pentru nepoata sa, motiv pentru care, acesta și-a ieșit din minți. Băiatul în vârstă de 16 ani a mers nervos să ia un ciocan. Orbit de furie, tânărul i-a aplicat femeii mai multe lovituri în zona capului, provocându-i răni grave.

Au băut toată ziua cot la cot și erau pe cale să se omoare între ei. Arma folosită: un ciocan 

Polițiștii ieșeni au deschis în acest caz un dosar penal pentru tentativă de omor. Incidentul scandalos a avut loc la începutul acestei luni. După efectuarea mai multor expertize psihiatrice, specialiștii au demonstrat că adolescentul în vârstă de 16 ani avea discernământ în ziua respectivă. În momentele în care iubitul său i-a atacat bunica, nepoata victimei, în vârstă tot de 16 ani, nu se afla în locuinţă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Camelia și soțul ei au fost găsiți fără suflare într-un canal din Italia. Trei copii mici au rămas orfani

Judecătorii Tribunalului Iași au hotărât arestarea minorului în vârstă de 16 ani pentru o perioadă de 30 de zile. Băiatul este recunoscut în comunitate ca fiind un tânăr cu probleme. Adolescentul a renunţat la şcoală, motiv pentru care în aceste momente este înmatriculat în clasa a şasea.

În prezent acesta nu frecventează cursurile ciclului gimnazial.

Citeste si: Un bărbat din Sibiu s-a dat drept polițist pentru 10 lei. Speriată, o femeie a scos din buzunare tot ce avea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si