Close sidebar
Close sidebar

Caz șocant în Italia: Cristina a fost găsită moartă în casă. Soțul româncei este principalul suspect al polițiștilor

O româncă, Cristina în vârstă de 48 de ani, a fost găsită în data de 25 iunie fără suflare în apartamentul său din Genova, Italia. Procurorul care se ocupă de dosarul pentru ucidere voluntară l-a interogat pentru o lungă perioadă pe soțul victimei, care se afla în apartament cu ea și o colega de cameră la momentul în care românca s-a stins din viață.

Alexandra Costea,

Caz șocant în Italia: Cristina a fost găsită moartă în casă. Soțul româncei este principalul suspect al polițiștilor

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Locuiesc în această clădire de douăzeci de ani, la două etaje mai jos de apartamentul în care a avut loc tragedia. Probabil că luam prânzul când s-a întâmplat totul, dar nu s-a auzit nimic și în orice caz ar fi greu să aud zgomote suspecte la așa distanță. Dar pot spune că nici în ultimele săptămâni și luni nu detectasem nimic anormal, țipete sau ceva de genul”, a declarat un vecin de-al româncei decedate în apartamentul său din Italia.

Citeste si: Primarul din Argeș, acuzat că cerea favoruri intime la interviul de angajare

Lionor Moreira este rezident în via Orgiero 5, în blocul în care Cristina D, românca în vârstă de 48 de ani a fost găsită sâmbătă fărăr suflare.

Procurorul care se ocupă de dosarul pentru ucidere voluntară l-a interogat pentru o lungă perioadă pe soțul victimei, care se afla în apartament cu ea și o colega de cameră la momentul în care românca s-a stins din viață. Individul și-a maltratat soția în trecut, dar momentan nu este acuzat de responsabilități specifice.

Chiar soțul româncei a fost cel care a alarmat polițiștii. Bărbatul a susținut că și-a găsit soția moartă la întoarcerea acasă.

Autopsia Cristinei va avea loc astăzi

În timp ce oamenii legii efectuau cercetări la posibilul loc al crimei, un mic grup de vecini, care au cunoscut-o pe Cristina, s-au adunat pentru a cere explicații. Nimeni nu știe cu exactitate ce s-a întâmplat în blocul în care locuiesc de ani de zile, decât o tânără se apropie de grup și mărturisește că îi cunoaște pe Cristina și pe soțul ei.

Fata a explicat că i-a văzut pe cei doi recent în cartier." El în special", își amintește femeia,   „a fost remarcat când a plimbat câinele, părea să fie atent la acel animal, nu păreau să fie probleme între ei. Desigur, ar fi fost greu să îi înțelegem din puținul pe care l-am văzut”.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Criză de antibiotice. Pacienții sunt nevoiți să se plimbă la mai multe farmacii pentru a găsi medicamentele de care au nevoie

Locuitorii din zonă, și în special din imobilul în care a murit Cristina, au dezvăluit informații conform cărora ar fi existat maltratări, potențial legate de semnele de vânătăi găsite pe corpul victimei.

În timp ce oamenii legii de la Poliția Legală urcă la ultimul etaj pentru a cristaliza puținele urme disponibile până acum pentru cei care anchetează, șeful Mobile Stefano Signoretti și procurorul adjunct Gabriella Marino ajung la sediul poliției pentru a efectua cele mai importante audieri. 

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Autopsia, care va avea loc astăzi va putea oferi mai multe informații asupra cauzei care a dus la moartea Cristinei.

Citeste si: Controlorii STB nu mai poartă vestele inscripționate de culoare albastră. Cum îi putem recunoaște pentru a evita o amendă nedorită

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI