Un român în vârstă de 43 de ani a fost bătut și ucis cu sânge rece de un conațional. Tragedia a avut loc în seara de luni, 20 martie 2023, în jurul orei locale 21:00, la Scoglitti, provincia Ragusa din Sicilia. Totul s-a petrecut în zona rurală a localității, transmit jurnaliștii de la  Ragusa Oggi.

Românul în vârstă de 43 de ani ar fi fost bătut până la moarte de un alt român.

Citește și: Un român a făcut prăpăd pe șosele după ce s-a urcat beat la volan. Totul a avut loc la ora 10 dimineața

Oamenii legii, care investighează incidentul tragic, l-au identificat și arestat deja pe presupusul făptuitor al crimei. Se pare că românul și-a recunoscut fapta în fața polițiștilor.

În continuare, cercetările sunt efectuate de polițiștii italieni. Vom reveni cu amănunte.

Un român și-a bătut soția pentru că nu s-a dus să-i cumpere bere

Incident șocant într-o familie de români din Pisa, Italia. Un bărbat și-a lovit cu scaunul soția pentru că femeia nu avrut să se ducă să-i cumpere bere de la magazin. Individul era deja beat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Carabinierii au intervenit de urgență la locuința românilor aflată în San Giuliano Terme. La fața locului a fost identificat un român în vârstă de 50 de ani care făcea scandal și își lovea soția și fiicele. 

Polițiștii au fost sesizați de una dintre fiicele românului, care a sunat în lacrimi la numărul unic de urgență explicând că tatăl său este violent și se teme foarte mult pentru mama ei.

Citește și: O româncă beată a făcut scandal într-un restaurant din Italia! Femeia l-a atacat pe proprietar

Acasă se aflau fiicele femeii și, totodată, nepoata ei minoră. Ajunși la fața locului, oamenii legii l-au identificat pe bărbat în afara casei, care în ciuda prezenței forțelor de ordine a încercat să-și lovească încă o dată soția cu pumnul. Norocul femeii a fost că polițiștii au intervenit prompt și l-au imobilizat pe scandalagiu în speranța că acesta se va potoli.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Românul în vârstă de 50 de ani a fost oprit de oamenii legii și arestat pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în familie sub formă gravă în prezența minorilor și a fost dus la închisoarea Don Bosco, acolo unde urmează să fie audiat.

Românca a fost transportată de urgență la spital, iar după ce i s-au acordat îngrijirile medicale necesare, a fost externată cu prognostic de 10 zile de îngrijiri medicale din cauza vânătăilor de la cotul stâng.

Citește și: Veronica s-a stins din viață împreună cu alte 12 studente în urma unui accident de autocar. Încă nu s-a găsit nici un vinovat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si