Close sidebar
Close sidebar

Caz șocant în Italia! Un român a fost ucis în bătaie de un conațional

Durere fără margini în familia unui român din Italia! Bărbatul a fost ucis în bătaie de un conațional.

Alexandra Costea,

Caz șocant în Italia! Un român a fost ucis în bătaie de un conațional


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un român în vârstă de 43 de ani a fost bătut și ucis cu sânge rece de un conațional. Tragedia a avut loc în seara de luni, 20 martie 2023, în jurul orei locale 21:00, la Scoglitti, provincia Ragusa din Sicilia. Totul s-a petrecut în zona rurală a localității, transmit jurnaliștii de la  Ragusa Oggi.

Românul în vârstă de 43 de ani ar fi fost bătut până la moarte de un alt român.

Citește și: Un român a făcut prăpăd pe șosele după ce s-a urcat beat la volan. Totul a avut loc la ora 10 dimineața

Oamenii legii, care investighează incidentul tragic, l-au identificat și arestat deja pe presupusul făptuitor al crimei. Se pare că românul și-a recunoscut fapta în fața polițiștilor.

În continuare, cercetările sunt efectuate de polițiștii italieni. Vom reveni cu amănunte.

Un român și-a bătut soția pentru că nu s-a dus să-i cumpere bere

Incident șocant într-o familie de români din Pisa, Italia. Un bărbat și-a lovit cu scaunul soția pentru că femeia nu avrut să se ducă să-i cumpere bere de la magazin. Individul era deja beat.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Carabinierii au intervenit de urgență la locuința românilor aflată în San Giuliano Terme. La fața locului a fost identificat un român în vârstă de 50 de ani care făcea scandal și își lovea soția și fiicele. 

Polițiștii au fost sesizați de una dintre fiicele românului, care a sunat în lacrimi la numărul unic de urgență explicând că tatăl său este violent și se teme foarte mult pentru mama ei.

Citește și: O româncă beată a făcut scandal într-un restaurant din Italia! Femeia l-a atacat pe proprietar

Acasă se aflau fiicele femeii și, totodată, nepoata ei minoră. Ajunși la fața locului, oamenii legii l-au identificat pe bărbat în afara casei, care în ciuda prezenței forțelor de ordine a încercat să-și lovească încă o dată soția cu pumnul. Norocul femeii a fost că polițiștii au intervenit prompt și l-au imobilizat pe scandalagiu în speranța că acesta se va potoli.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Românul în vârstă de 50 de ani a fost oprit de oamenii legii și arestat pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în familie sub formă gravă în prezența minorilor și a fost dus la închisoarea Don Bosco, acolo unde urmează să fie audiat.

Românca a fost transportată de urgență la spital, iar după ce i s-au acordat îngrijirile medicale necesare, a fost externată cu prognostic de 10 zile de îngrijiri medicale din cauza vânătăilor de la cotul stâng.

Citește și: Veronica s-a stins din viață împreună cu alte 12 studente în urma unui accident de autocar. Încă nu s-a găsit nici un vinovat

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI