Românul în vârstă de 44 de ani care locuiește în orașul Santo este acuzat de propria lui familie, de rele tratamente față de soția sa și copii. Bărbatul a fost îndepărtat din casa familiei sale și de acum încolo, acesta va fi nevoit să păstreze o distanță de 500 de metri față de partenera sa și de copii.

Citește și: Detalii de ultimă oră în cazul dispariției Andreei Rabciuc! Tânăra ar fi fost văzută de un bărbat

Ordinul a fost comunicat de oamenii legii de la brigada mobilă, măsură emisă de Gip la solicitarea Parchetului din Padova.

Ani la rând, bărbatul a amenințat-o în multe feluri pe mama copiilor săi, femeia pe care se presupunea că o iubește. De foarte multe ori aflat sub influența băuturilor alcoolice, românul o bătea pe soția sa și pe copii, făcându-le viața un calvar.

Au fost ani de zile bătuți și amenințați cu moartea

'Îți voi tăia gâtul',   aceasta a fost amenințarea a făcut-o pe româncă să se teamă pentru viața ei și a copiilor, determinând-o astfel să meargă să reclame totul la poliție.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Coșmarul prin care familia a trecut a început în anul 2018. Suferințe constante, de la insulte, la amenințări și bătăi. Femeia a hotărât să își denunțe soțul în ianuarie 2022, moment în care românul începuse să îi vizeze copiii.

Citește și: Povestea dramatică a unei românce din Italia. A fost bătută cu bestialitate și jefuită în propria casă

Copiii le-au confirmat carabinierilor tot ceea ce le spusese mama lor, iar vecinii au povestit că bărbatul în vârstă de 44 de ani era adesea beat și violent.

La sfârșitul lunii ianuarie, la scurt timp după ce individul l-a bătut pentru a mia oară pe unul dintre copii, oamenii legii au intervenit, iar acesta a fugit. Familia s-a temut pentru siguranța lor. În aceste momente, românul nu va mai avea voie să se apropie de familia sa.

Citește și: Gestul incredibil al unei familii de români care nu-și mai plătise chiria din noiembrie 2022! Ce au oferit la schimb pentru apartament


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si