Un caz șocant a avut loc în localitatea Sâncel, județul Alba. O petrecere s-a transformat în crimă.

Cum s-a petrecut tragedia?

Un tânăr de 29 de ani ar fi avut un conflict cu o rudă a iubitei sale, cea care a organizat petrecerea. În urma a mai multor reproșuri, petrecărețul și-ar fi înjunghiat mortal gazda, mai exact, un bărbat de 53 de ani, potrivit Antena3.ro.

Citește și: EXCLUSIV- Cum putea fi evitată tragedia din județul Dâmbovița? Explicațiile criminaliștilor: ”E o lume în care e greu să pătrunzi”

Caz șocant în județul Alba. O petrecere s-a transformat în crimă

Caz șocant în județul Alba. O petrecere s-a transformat în crimă

[Sursa foto: istock]

Cei doi ar fi început să se certe, după ce ar fi consumat alcool o noapte întreagă împreună. Rudele au făcut o descoperire șocantă de dimineață.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Persoana suspectă, care s-a făcut nevăzută în urma crimei, a fost identificată într-o altă localitate și reținută.

"Persoana bănuită de savârsirea faptelor cu violență a fost identificată, fiind condus la sediul poliției. Întrucât există suspiciunea unei infracţiuni de omor, a fost sesizat Tribunalul de pe lângă Parchetul Alba, în vederea continuarii cercetărilor",

a transmis Andreea Alexia, purtător de cuvânt IPJ Alba.

"Criminalul a fost băut nu victima. Cu victima am discutat și înainte cu o seară şi înainte cu două seri, era destul de elegant, cuminte", a spus prietenul victimei.

De asemenea, persoana suspectă va fi prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Un bărbat și-a ucis mama, imobilizată la pat, apoi a sunat la 112

O femeie din Capitală a fost ucisă cu sânge rece, chiar de fiul său în vârstă de 55 de ani, potrivit  News.ro. Ea se afla în grija lui, fiind imobilizată la pat.

Un bărbat și-a ucis mama, imobilizată la pat, apoi a sunat la 112

Un bărbat și-a ucis mama, imobilizată la pat, apoi a sunat la 112

[Sursa foto: istock]

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Evenimentul tragic a avut loc în urmă cu două săptămâni, însă abia joi a fost pusă în mişcare acţiunea penală împotriva vinovatului.

Ce a arătat necropsia?

Autorul crimei ar fi sunat după ajutor. Anchetatorii au decis să îl pună sub acuzare pe bărbat, după ce necropsia a arătat că moartea femeii, în vârstă de 88 de ani, a fost una violentă, prin strangulare, menționează sursa citată mai sus.

”În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reţinut, în esenţă, următoarea situaţie de fapt: La data de 20.03.2024,   în timp ce se afla în locuinţa comună din mun. Bucureşti, sector 6, inculpatul şi-a sufocat şi strangulat mama în vârstă de 88 de ani, care era în grija sa, fiind imobilizată la pat. Ulterior, inculpatul a apelat serviciul de urgenţă 112, sesizând faptul că mama sa era decedată.

Echipajele de urgenţă sosite la faţa locului au constatat decesul victimei, iar autopsia medico-legală a relevat că moartea a fost violentă şi a fost produsă printr-un mecanism complex de sufocare/strangulare, care nu poate fi autoprovocat în nicio situaţie”, informează, vineri, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si