Close sidebar
Close sidebar

Caz șocant în Mureș! O femeie este cercetată penal, după ce a fost filmată în timp ce și-ar fi agresat propria fiică. Tânăra ar suferi de afecțiuni psihice

O femeie este cercetată penal de oamenii legii, după ce și-ar fi agresat propria fiică, care ar suferi de afecțiuni psihice.

Alexandra Bercea,

O femeie este cercetată penal, după ce a fost filmată în timp ce își agresa propria fiică.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un caz de-a dreptul șocant a avut loc în județul Mureș. O femeie este cercetată penal, după ce a fost filmată atunci când și-ar fi agresat fata de 20 de ani.

Femeia nu s-a oprit nici la rugămintea fetei

Un alt lucru mai tulburător este acela că femeia nu s-a oprit din a-și agresa fiica nici la rugămințile sale, nici atunci când un martor la scena teribilă i-a cerut să se oprească. 

”Las-o, tu! Las-o, tu, ţi-am zis! Dă-o trăsnetului! Tu, las-o, ţi-am zis”, a spus bărbatul, care însă nu intervine.

Citește și: "Să-i pedepsească, ce vrea legea". Trei minori ar fi agresat un bătrân din Mureș, apoi l-ar fi jefuit

O femeie este cercetată penal, după ce a fost filmată în timp ce își agresa propria fiică

[Sursa foto: istock]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

De asemenea, se aud în fundal și vocile altor persoane, care aproape două minute nu intervin în apărarea fetei. 

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele femeii

În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele femeii agresive. Evenimentul s-a produs pe data de 25 decembrie 2023, dar imaginile au ajuns recent în presă, potrivit Realitatea.net. 

Citește și: VIDEO- Bărbat băgat în spital de șefa primărei din localitate. Care este motivul scandalului?

O femeie este cercetată penal, după ce a fost filmată în timp ce își agresa propria fiică

[Sursa foto: istock]

”La data de 27 decembrie 2023, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Iernut s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune în familie, stabilindu-se că fapta ar fi avut loc, la data de 25 decembrie 2023, într-un imobil din Cipău, între o femeie din localitate şi fiica ei, în vârstă de 20 de ani. Totodată, s-a mai constatat că femeia şi-ar fi agresat fiica cu o rolă de carton.

Persoana vătămată a fost audiată, fiind asistată de un apărător din oficiu şi în prezenţa unui reprezentant D.G.A.S.P.C. De asemenea, urmare a activităţilor specifice de cercetare penală, femeia a dobândit calitatea de suspect. În cauză, cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş, urmând ca la finalizarea acestora, să se propună soluţie legală prin parchet”, transmit reprezentanţii Poliţiei judeţene Mureş.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI