Close sidebar
Close sidebar

Caz șocant în Republica Moldova! O femeie și-a abandonat bebelușul în scara unui bloc

Scene de groază într-o scară de bloc din Republica Moldova! Un bebeluș a fost abandonat de propria mamă. Femeia a lăsat în urmă și un bilet.

Alexandra Costea,

Caz șocant în Republica Moldova! O femeie și-a abandonat bebelușul în scara unui bloc

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cea care l-a abandonat a lăsat lângă copil lapte și câteva hăinuțe pentru acesta. Lângă bebeluș a fost găsit şi un bilet în care cea care i-a dat viață a scris că nu își permite să îl întrețină.

Citește și: Noi detalii în cazul anchetei de la Suceava. A murit proprietarul apartamentului în care s-a produs explozia

"Numele, prenumele copilului, când s-a născut, data, luna, anul nașterii, vârsta lui, s-a născut bolnav. Îmi este greu să îl întrețin, roagă pe cineva să aibă grijă de fiul său. Mă iertați, vă rog, nu am altă ieșire din situație. Ea s-a asigurat, laptele era cald, lângă copil au fost găsite hăinuțe de schimb. Când a lăsat copilul, a bătut la ușă pentru a se asigura că el va fi luat", a informat Crizantema Caraman, Șef Secția Protecția Copilului și Familie Bălți.

Bebelușul are probleme grave de sănătate

Medicii basarabeni au constatat că cel mic are probleme de sănătate.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Vârsta pacientului este aproximativ de 7,8 luni. Serviciul de asistență medicală urgență a adus copilul la departamentul pediatrie către orele 18:20. În momentul internării, starea pacientului era într-o situație deplorabilă sanitară. Copilul a fost diagnosticat cu malnutriție, bronșită și este suspect la pneumonie", a declarat Natalia Brașoveanu, purtător de cuvânt SC Bălți, potrivit jurnaliștilor de la  nordnews.md.

Citește și: Un individ a încercat să sechestreze două tinere, pe o stradă din Brașov. Suspectul, capturat de polițiști

Bebelușul a fost abandonat în scara unui bloc de pe strada Visarion Puiu.

Angajații Direcției Asistență Socială din Bălți împreună cu oamenii legii urmează să identifice părinții biologici ai copilului, iar apoi să stabilească motivele abandonului.

Citește și: Caz incredibil la Focșani! O stradă este asfaltată iarna, pe timp de lapoviță

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI