Close sidebar
Close sidebar

Caz șocant în România: doi deţinuţi, găsiți morți în aceeași celulă!

Caz șocant petrecut luni dimineață, în România: doi deţinuţi au fost găsiţi morţi în aceeași celulă la Penitenciarul Giurgiu. A fost declanșată o anchetă după moartea suspectă a celor doi.

Razvan Ilie,

Doi deţinuţi au fost găsiţi morţi într-o celulă de la Penitenciarul Giurgiu

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Doi deţinuţi au fost găsiţi morţi într-o celulă de la Penitenciarul Giurgiu, în această dimineaţă. Potrivit primelor informaţii, cei doi deţinuţi, colegi în aceeaşi celulă, aveau afecţiuni medicale şi urmau tratament.

Conducerea Penitenciarului Giurgiu a transmis că, în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate, decesul celor două persoane a fost declarat la ora 07:25. 

Citeste si: Sărbătoare mare azi pentru ortodocși. Ce nu trebuie să faci sub nicio formă

Medicii penitenciarului şi personalul medical sosit cu o ambulanţă au încercat să îi resusciteze însă nu au mai putut face nimic pentru salvarea celor doi, iar decesul a fost pronunţat în penitenciar. Deocamdată nu există informaţii cu privire la o eventuală alteraţie în care să fi fost implicaţi.

Citeste si: Un asteroid va trece foarte aproape de pământ. Are dimensiunea cât două terenuri de fotbal

Mesajul Penitenciarului Giurgiu

Conducerea Penitenciarului Giurgiu a transmis presei următorul mesaj:" Vă informam ca, astazi, 14.09.2020, in jurul orei 07:00, cu ocazia efectuarii apelului de dimineata, personalul Penitenciarului Giurgiu a constatat ca două persoane private de libertate, cazate in aceeaşi camera de detinere, nu prezinta semne vitale.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Citeste si: Vânător de cerbi, ucis după ce a adormit în lanul de porumb

De îndată, a fost alertat personalul medical propriu, concomitent cu solicitarea, prin apel 112, a sprijinului unui echipaj de la Serviciul de Ambulanta Judetean. În ciuda manevrelor de resuscitare aplicate, decesul celor două persoane a fost declarat la ora 07:25.

Citeste si: Raed Arafat ne anunță că vin zile grele. "Se va asocia COVID-ul cu gripa sezonieră în aceeaşi perioadă și..."

Precizăm că acestea se aflau in evidenta cabinetului medical at unitatii cu serie de afectiuni pentru care se administra tratament. În conformitate cu prevederile legale, evenimentul a fost notificat Parchetului de pe langa judecatoria Giurgiu, în prezent, organele judiciare desfaurand verificari Ia fata locului.

De asemenea s-a procedat Ia informarea familiei detinutilor, a judecatorului de supraveghere a privarii de libertate si a Politiei Municipiului Giurgiu.

Cauzele si imprejurarile producerii celor două decese vor fi, de asemenea, stabilite de organele abilitate, sprijinite de administratia locului de detinere".

Caz fără precedent într-un penitenciar din România

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI