Close sidebar
Close sidebar

Caz șocant în România. Un bărbat a fost împușcat în cap în timp ce dormea

Un bărbat din orașul Ploiești a anunțat la 112 că a fost împușcat în cap în timp ce dormea. Află cine a produs teribila faptă.

Andreea Bolocan,

Un bărbat a fost împușcat în cap în timp ce dormea [Sursa foto: unsplash.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Marți dimineață, 20 iulie 2021, în jurul orei 06:30, poliția din Ploiești a fost anunțată printr-un apel telefonic la 112, că un bărbat a fost împuşcat în cap în timp ce dormea. Poliţiştii au aflat că agresorul era chiar fostul cumnat al victimei iar arma folosită a fost un pistol de tip airsoft.

„În jurul orei 6.30, poliţiştii Secţiei nr.2 poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat din municipiu, despre faptul că a fost împuşcat, în zona capului, cu un pistol cu bile de cumnatul său”, se arată într-un comunicat al Poliției Prahova.

Citeste si: O sportivă a fost atacată cu motocoasa în Bușteni. Tânăra se afla în cantonament

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

După mai multe cercetări făcute de către polițiștii din Ploiești, aceștia au ajuns la concluzia că agresorul, în vârstă de 40 de ani, a mers acasă la fostul său cumnat și l-ar fi împușcat în cap în timp ce acesta dormea, după care a plecat de la locuința lui.

Bărbatul care a produs incredibila faptă a fost prins după doar câteva ore și dus la audieri, iar pe un teren viran din Ploiești a fost găsit și pistolul cu bile, de tip airsoft cu care a tras.

Cum se simte bărbatul împușcat în timp de dormea

În acest moment, starea de sănătate a bărbatului de 34 de ani este una stabilă, asta pentru că rana suferită nu este una letală. Motivul este pentru că arma cu care s-a tras asupra lui este una cu bile, de tip air-soft. Bărbatul a fost cel care a sunat la 112 şi a anunţat că a fost împuşcat în cap, motiv pentru care la faţa locului a fost trimisă o ambulanţă şi mai mulţi poliţişti.

Poliția Ploiești [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Un bărbat de 23 de ani a fost răpit de pe stradă. Autorul este fostul iubit al prietenei sale

Agresorul a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile

Agresorul a fost audiat, după care procurorii l-au trimis în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă. Aceştia au decis însă să îl plaseze sub control judiciar pentru 60 de zile. Bărbatul este cercetat într-un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI