Un bărbat din Sevilia a fost anterior condamnat la o pedeapsă de 40 de luni de închisoare din cauza actelor violente comise împotriva a două femei cu care avusese relații.

După ce a aflat sentința, bărbatul, numit anterior de presa spaniolă drept Antonio, dar care acum se identifică ca Milan, a luat o decizie extrem de neobișnuită, în speranța de a evita pedeapsa cu închisoarea. El a hotărât să-și schimbe sexul și a solicitat grațierea, argumentând că acum este o persoană complet nouă.

Într-un viraj surprinzător, guvernul spaniol a aprobat cererea de grațiere a lui Milan, notează jurnaliștii de la Okdiario.

Citește și: O femeie a găsit o metodă bizară pentru a avea aceeași pisică pentru totdeauna. Felina a murit și acum proprietara o păstrează pe noptieră. Cum a fost posibil?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Individul a afirmat că a dorit să își schimbe sexul deoarece se simțise ca o femeie de multă vreme. Cu toate acestea, transformarea sa semnificativă a avut loc imediat după ce a aflat că va petrece următoarele 40 de luni în închisoare.

Milan susține că este o persoană cu totul nouă

Din nefericire, acest caz a scos la iveală suferința celor două victime ale acestui bărbat. Patricia și Victoria au trecut prin momente extrem de dificile alături de Antonio. Acesta avusese o relație cu ambele în același timp, iar amândouă l-au denunțat pentru abuz și maltratare.

Citește și: Cel mai mare câine din lume s-a stins din viață. Zeus avea 3 ani și a intrat în cartea recordurilor anul trecut. Avea 7 metri

Ambele victime declară că se simt "neapărate și fără apărare" în fața unei legi care permite unui infractor sexual să-și reducă pedeapsa, ba chiar să o elimine printr-o grațiere, fără ca ele să poată "face nimic".

Antonia a fost anterior condamnată și a ispășit o pedeapsă de opt luni de închisoare. În prezent, după ce a primit o a doua pedeapsă care ar fi implicat 40 de luni de închisoare și plata unei despăgubiri de 8.000 de euro, ea a ales să sfideze legea și să se transforme într-o femeie.

Citește și: VIDEO- Lemurul care a dat bătăi de cap polițiștilor americani. Blănosul cu coadă inelară a fost prins într-un parc


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si