Bărbatul a mers la o sală de jocuri de noroc din județul Sibiu, acolo unde a câștigat suma de 2.500 de lei. Pentru că nu avea un loc în care să stea peste noapte, norocosul câștigător a mers până în localitatea Orașul de Jos, acolo unde a încercat să se cazeze la o pensiune.

Omului străzii i-a fost refuzată dorința de a se caza, iar în momentul în care a părăsit unitatea de cazare, acesta era așteptat de trei bărbați cu un taxi.

Citește și: Trei copii și-au pierdut viața în urma unui incendiu

Cei trei indivizi l-au prins pe omul străzii, l-au sechestrat, agresat, iar mai apoi i-au furat suma de 2.500 de lei pe care o câștigase la păcănele, dar și telefonul mobil împreună cu o sticlă de alcool.

Omul străzii nu și-a recuperat toți banii câștigați la jocurile de noroc

Păgubitul a sunat la numărul unic de urgență 112, dar nu a știut să explice oamenilor legii exact ceea ce i s-a întâmplat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Poliția i-a identificat și localizat pe cei trei agresori, mai exact, fiind vorba de doi bărbați cu vârste de 28, repectiv 30 de ani din județul Sibiu și un altul în vârstă de 28 de ani din județul Mureș.

Citește și: Caz revoltător la o grădiniță din Constanța: copiii ar fi ținuți în frig de mai multe zile

Asupra celor trei bărbați a fost găsita doar suma de 500 de lei, dar și telefonul victimei.

Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și acum se continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu care verifică toate detaliile in acest caz.

Citește și: Durere fără margini într-o familie de români din Italia! Mama a fost găsită fără suflare în cadă, de cei doi copii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si