Aaron Jamal Dudley, un american în vârstă de 41 de ani, este acuzat că și-a ucis cu sânge rece sora, pe N-Kya Rebecca Logan, în vârstă de 26 de ani, înjunghiind-o mortal, a transmis poliția din Fresno, California, SUA. Șeful poliției din Fresno, Paco Balderramam, a declarat că Jamal a dus trupul neînsuflețit al surorii sale pe o alee, la scurt timp după ce a comis oroarea.

„A fugit de poliție, ceea ce este ceva foarte tipic unei persoane vinovate”, a declarat Paco Balderrama.

Citește și: Masacru într-o familie dintr-un orășel american. Cinci copii, găsiți împușcați în "casa morții"

Fratele victimei a fost apoi indicat de oamenii legii care au recuperat probe de la locul faptei. De asemenea, polițiștii au susținut că au o fotografie care îl surprinde pe bărbat stând deasupra unui cadavru, dar și imagini surprinse de o cameră de supraveghere cu el împingând un coș de gunoi. Oamenii legii sunt de părere că în pubelă se afla corpul femeii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Este nevoie de foarte mult ă  ură și planificare să-ți ucizi propria soră”, a mai precizat Paco Balderrama.

Bărbatul riscă pedeapsa capitală

Anchetatorii nu au aflat încă motivul pentru care individul a ajuns să comită oroarea, dar au transmis că a fost efectuat un apel la domiciliul lor pe data de 28 iulie 2021.

Rebecca, tânăra însărcinată, le-ar fi mărturisit polițiștilor că se temea pentru siguranța ei la momentul respectiv. La scurt timp după incident, fratele acesteia fost plasat în detenție psihiatrică timp de 72 de ore, după ce a fost considerat a fi o amenințare fie pentru sine, fie pentru alții. În ciuda detenției anterioare, oamenii legii au afirmat că bărbatul în vârstă de 41 de ani se află într-o stare perfectă din punct de vedere psihic pentru a fi judecat.

Citește și: Scandal la Hollywood! Actorii din „Romeo și Julieta” dau în judecată studiourile Paramount după mai bine de 5 decenii

„Este o persoană care a avut mijloacele necesare pentru a încerca să scape de dovezile crimei, să încerce să arunce cadavrul, a fugit când poliția i-a bătut la ușă. Nu este genul de persoană care nu știa ce face” a precizat Paco Balderrama.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Victima era însărcinată în 36 de săptămâni când a fost ucisă cu sânge rece, dar bebelușul nu a supraviețuit, deoarece a fost înjunghiată în uter.

Tânăra plănuia să-și numească băiețelul „Noah”. Bărbatul se confruntă cu posibilitatea pedepsei capitale sau cu închisoarea pe viață, fără eliberare condiționată.

Citește și: Stare de urgență în SUA: autoritățile au anunțat o ”bombă ciclonică” în California


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si