Isiah Johnson, un bebeluș în vârstă de doar un an și patru luni, s-a stins din viață după ce a fost împușcat din greșeală în cap de fratele său mai mare. Tragedia a avut loc în Lafayette, SUA.

Caz șocant în SUA! Un copil de 5 ani, aflat sub influența drogurilor, și-a împușcat accidental fratele de un an. Bebelușul decedat avea droguri în corp

Citește și: Cine sunt "fantomele din Bahmut", lunetiștii care îi dau fiori reci lui Vladimir Putin

Crima neașteptată, dar și șocantă în același timp, l-a avut ca protagonist chiar pe fratele mai mare al victimei, un băiețel în vârstă de 5 ani.

Se pare că micuțul a găsit o armă în locuința familiei și l-a împușcat din greșeală atunci când se juca cu ea.

„Criminalul” în vârstă de 5 ani avea droguri în organism atunci când și-a ucis din greșeală fratele mai mic. A ieșit pozitiv la cocaină

Potrivit informațiilor făcute publice până la acest moment, Isiah avea urme de marijuana în sânge, iar fratele său a fost testat pozitiv pentru cocaină, notează jurnaliștii de la  Sky News.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La scurt timp după nenorocire, atunci când polițiștii americani efectuau percheziții, au identificat în apartamentul familiei un număr de aproximativ 93 de pastile de fenanil și marijuana. 

Citește și: Un bărbat a cheltuit 30.000 de lire sterline pe 600 de păpuși Barbie. "Dragostea mea pentru Barbie provine de la o vârstă foarte fragedă”

În aceste momente, părinții celor doi copii, Deonta Jermaine Johnson, în vârstă de 27 de ani, și Shatia Tiara Welch, în vârstă de 24 de ani, sunt acuzați de neglijență și posesie de droguri.

Caz șocant în SUA! Un copil de 5 ani, aflat sub influența drogurilor, și-a împușcat accidental fratele de un an. Bebelușul decedat avea droguri în corp

Mai mult, se pare că tatăl celor doi copii, cu vârste de un an, respectiv 5 ani, dormea într-o cameră alăturată în momentul în care a avut loc incidentul dramatic.

Citește și: „Ochii și pielea îi luaseră foc”. Povestea femeii care l-a rugat pe Dumnezeu să o facă alergică la iubitul ei. A ajuns de urgență la spital!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si