Femeia din Suedia este suspectată că și-a ținut captiv fiul în apartamentul lor timp de zeci de ani, a declarat poliția suedeză marți dimineață. Potrivit presei suedeze, bărbatul a fost găsit subnutrit cu răni infectate pe corp și aproape fără dinți.

Citeste si: O nouă tragedie în cazul Caracal. A murit tatăl Luizei Melencu

Purtătorul de cuvânt al poliției din Stockholm, Ola Osterling, a declarat pentru AFP că bărbatul a fost „închis de foarte mult timp” în apartamentul dintr-o suburbie din sudul Stockholmului, dar a refuzat să comenteze informațiile potrivit

cărora este vorba de 28 de ani.

Vecinii au spus că nu l-au văzut pe bărbatul în vârstă de 41 de ani de ani niciodată, potrivit France24

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Bărbatul avea răni infectate pe picioare, abia putea să meargă și aproape că nu avea dinți,

Tove Boman, un tânăr de 24 de ani care locuiește în clădirea de alături, a declarat pentru AFP că a văzut-o doar pe mama bărbatului și nu știa că aceasta are vreun copil. „Am crescut aici, așa că am știut întotdeauna cine este și am recunoscut-o. Este puțin ciudată”, a spus tânărul.

Ziarele Expressen și Aftonbladet au raportat că femeia și-a scos fiul din școală când avea 12 ani și l-a ținut închis în apartament de atunci.

Citeste si: Sărbătorile de iarnă, în izolare! Recomandările făcute de autorităţi pentru Crăciun şi Revelion

Cazul care a șocat Suedia

O rudă al cărui nume nu a fost făcut public l-a găsit pe bărbat duminică după ce mama a fost dusă la spital, a raportat publicația Expressen. Bărbatul avea răni infectate pe picioare, abia putea să meargă și aproape că nu avea dinți, limitându-i capacitatea de a vorbi, se arată în rapoarte.

Oficialii din Poliție nu au vrut să comenteze aceste detalii, spunând doar: „Omul este în spital. Rănile sale nu-i pun viața în pericol”, a spus șeful Poliției. Femeia este suspectată de privarea ilegală de libertate și de vătămare corporală- acuzații pe care ea le neagă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si