Close sidebar
Close sidebar

Caz șocant în Timiș: Două persoane au fost prinse sub un mal de pământ surpat

Joi seara, 24 iunie, un grav incident a avut loc în apropriere de orașul Timișoara, unde două persoane au fost surprinse de surparea unui mal de pământ. În ce stare se află victimele.

Andreea Bolocan,

Incident șocant în Timiș [Sursa foto: ISU Timiș]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Doi muncitori care lucrau la o canalizare, lângă Timişoara, au fost surprinşi joi seara, pe data de 24 iunie, sub un mal de pământ care s-a surpat peste ei.

”Am fost solicitaţi să intervenim pentru degajarea a două persoane surprinse de o surpare de pământ, între localităţile Rudicica şi Urseni. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 2 autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, camion cu containerul multirisc, 2 ofiţeri şi 20 de subofiţeri”, a transmis, joi seară, ISU Timiş.

Citeste si: De ce a murit, de fapt, bărbatul decedat la Călugăreni?! El nu a fost victima accidentului rutier

Una dintre persoane, în stop cardio-respirator

Se pare că prima persoană extrasă de sub malul de pământ se afla în stop cardio-respirator, dar din fericire, aceasta a fost resuscitată până când inima a început să bată în

mod normal. Ambele victime au fost transportate la spital.

”Prima persoană extrasă de salvatori, aflată în stop cardio-respirator, a fost resuscitată şi va fi transportată la Spitalul Judeţean, împreună cu cea de a doua victima”, au mai transmis autorităţile.

Ambele victime au fost extrase [Sursa foto: ISU Timiș]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

ISU Timiş a precizat că ambele victime au fost extrase, una fiind în stop cardio-respirator. S-au demarat procedurile de resuscitare.

Citeste si: VIDEO| Explozie într-o benzinărie din Capitală. Un tânăr a murit pe loc

Cea de-a doua victimă este conştientă

Alerta a fost dată în jurul orei 19.40, când pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru degajarea a două persoane surprinse de o surpare de pământ, între localităţile Rudicica şi Urseni.

„La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 2 autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, camion cu containerul multirisc, 2 ofiţeri şi 20 de subofiţeri”, care a anunţat că  „a fost extrasă o persoană, care se află în stop cardio-respirator şi se efectuază manevre pentru resuscitare şi pentru extragerea celei de a doua victime”.

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI