Close sidebar
Close sidebar

Caz șocant în UK! Un bărbat a încercat să fure un copil chiar de lângă mama sa

Clipe de coșmar pentru o mamă din Marea Britanie. Incredibil cum a reușit femeia să-și protejeze fiul în vârstă de 8 ani după ce un bărbat a încercat să-l răpească chiar de lângă ea! Totul a avut loc în plină stradă.

Alexandra Costea,

Caz șocant în UK! Un bărbat a încercat să fure un copil chiar de lângă mama sa

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mămica își ducea băiețelul în vârstă de opt ani la școală, atunci când un bărbat necunoscut a coborât dintr-o mașină, în mijlocul străzii, și încercat să-l smulgă pe cel mic de lângă aceasta, notează jurnaliștii de la  Mirror.

Individul s-a făcut nevăzut după ce mama a început să țipe

Scenele de coșmar au avut loc chiar atunci când femeia împreună cu fiul ei și un bebeluș în cărucior mergeau pe trotuar. Într-o fracțiune de secundă, bărbatul s-a dat jos din mașină și s-a năpustit asupra băiatului de 8 ani, încercând să-l răpească. Văzunduse în această situație, femeia disperată și neajutorată, în jurul căreia nu se afla nimeni, a început să țipe în speranța că cineva o va auzi și o va ajuta.

Citește și: Caz șocant în UK! Un român și-a ucis cu sânge rece colegul de cameră încercând să imite un asasin dintr-un celebru joc video

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

De teamă să nu fie prins de oamenii legii, individul s-a urcat imediat în mașină și s-a făcut nevăzut de la fața locului. După ce femeia a anunțat incidentul la poliție și autoritățile au demarat o scurtă anchetă, anchetatorii au stabilit, potrivit primelor detalii despre atacator, că ar fi vorba despre un bărbat în jurul vârstei de 30 de ani. 

Polițiștii continuă ancheta în acest caz și au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă în speranța că vor afla identitatea celui care a încercat să-l răpească pe băiatul de 8 ani.  

Citește și: Caz revoltător! O bătrână a rămas fără pensie, telefon și curent electric, după ce banca a declarat-o moartă: „Ne cerem scuze”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI