Conform jurnaliștilor de la  Daily Mail, se pare că Eugen Coman a imitat un asasinat al Agentului 47 și a fost găsit de oameniin legii ai Poliție Thames Valley îmbrăcat într-un costum negru similar idolului său din lumea jocurilor video.

Un print screen realizat dintr-un videoclip al fratelui lui Coman, care a fost realizat cu o zi înainte ca Laboshin să fie ucis cu sânge rece, îl surprinde pe presupusul criminal ras în mijlocul capului.

Citește și: Situație total neplăcută pentru o femeie care urma să devină mamă! Șeful a concediat-o pe motiv că este însărcinată

Românul în vârstă de 34 de ani a recunoscut că şi-a înjunghiat colegul de cameră, dar neagă acuzațiile de crimă, argumentând că nu se afla în deplinătatea facultăților mintale în momentul în care a comis fapta. Procurorii sunt de părere că individul s-a ras în cap special pentru a semăna cu eroul din seria de jocuri video „Hitman”.

Bărbatul s-a ras în cap cu o zi înainte de crimă

O altă fotografie prezentată în instanță îl arată pe Coman purtând un costum complet negru, intrând într-un supermarket Tesco cu aproximativ o oră înainte de comiterea faptelor, imitând din nou eleganța Agentului 47.

Eugen Coman, despre care se speculează că ar fi avut „fantezii bizare” în legătură cu personajul asasin al Agentului 47, a acceptat acuzația de omor din culpă pe motiv de discernământ limitat.

Cu doar o zi înainte de comiterea atacului sângeros, el l-a pus pe fratele său să-i radă părul, ca să semene cu Hitman. În momentul în care a fost arestat de poliție, în seara zilei de 17 octombrie, românul în vârstă de 34 de ani era îmbrăcat cu un costum negru, cămașă albă și cravată, adică exact costumul agentului 47 pe care procurorul l-a descris drept „o ținută destul de neobișnuită”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Caz șocant în UK! Un român și-a ucis cu sânge rece colegul de cameră încercând să imite un asasin dintr-un celebru joc video

Eugen Coman intrând în rolul Agentului 47

[Sursa foto: Daily Mail ]

Citește și: "Doctorii mi-au spus că e doar stresul de vină". Apoi tânăra de 24 de ani a primit un diagnostic cumplit

Într-o declarație a lui Maryia Fando, una dintre colegele din casa comună a criminalului, aceasta a descris chipul lui Coman ca fiind „alb ca varul”. Se pare că bărbatul nu arăta „nicio emoție”, potrivit acesteia.

Femeia a fugit speriată pe ușa din spate și a început să bată la ușile vecinilor în încercarea de a găsi ajutor. Un bărbat a refuzat să o ajute. James Evans, un alt vecin, i-a văzut disperarea și a sunat imediat la 999, totul având loc la scurt timp după ora 21:00.

Nu este pentru prima oară când românul se folosește de imaginea unui personaj celebru

Totodată, jurații de la Tribunalul Oxford au vizionat o serie de imagini referitoare la atacul lui Coman asupra unui perceptor de chirii din Bedford (Bedfordshire), acolo unde acesta locuia la începutul pandemiei de Covid-19 și lucra pentru Fedex.

Procurorul Ann Sawyer-Brandish a declarat atunci că inculpatul l-ar fi lovit în mod repetat pe Roman Rabinskis, cu o pușcă cu aer comprimat și cu mânerul unui cuțit, arme pe care le deținea.

Incidentul tulburător a avut loc pe proprietatea din Halsey Road, pe data de 10 aprilie 2020.

Citește și: Părinții care și-au lăsat fiica să moară într-un pat plin de viermi și-au aflat sentința. Vor petrece ani grei în spatele gratiilor

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

În momentul în care oamenii legii i-a oprit ulterior autoturismul, au identificat un pistol BB „de aur” în torpedo. Pe spatele mașinii era un autocolant Batman, precum și un autocolant cu motto-ul „De ce așa de serios?” – o replică din personajul Joker din filmul The Dark Knight lansat în anul 2008.

Românul în vârstă de 34 de ani a pledat vinovat de rănire și deținere de cuțite în legătură cu cazul Bedford. Inculpatul a recunoscut uciderea din culpă a colegului de casă Laboshin – pe motiv de discernământ limitat – dar neagă faptul că ar fi fost vorba de o crimă.

Vineri, 3martie 2023, juriul Tribunalului Oxford a fost informat, în opinia unui medic, că Eugen Coman suferă de schizofrenie. Procesul în cazul românului în vârstă de 34 de ani continuă.

Citește și: O femeie ofițer de pușcărie, trimisă în spatele gratiilor după relația cu un deținut. Au găsit în celula lui lenjerie de damă și poze XXX


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si