Lewis Jones, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Allerton, UK, a răpit-o și a atacat-o violent fetiță în vârstă de 6 ani în timp ce aceasta se juca pe un câmp cu verișoara ei, aproape de casa unei rude, notează jurnaliștii de la  Mirror. Bărbatul a luat-o în brațe și a fugit cu ea în pădure, punându-i mâna la gura pentru a-i opri țipetele de ajutor.

Potrivit jurnaliștilor de la Liverpool Echo, cu puțin timp înainte de atac, agresorul a stat pe o bancă și a făcut poze celor două fetițe. Timp de aproape 30 de minute, atât cât a fost singur cu ea, Jones a agresat sexual cu brutalitate copila.

Citește și: O șoferiță din Australia s-a folosit de numele unei persoane decedate pentru a scăpa de amendă

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Acesta a lăsat-o să plece doar după ce a auzit familia ei strigându-i numele în încercarea disperată de a o găsi.

Bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viață

Fiind identificat în pozele publicate de poliția din Greater Manchester, tânărul a fost predat poliției de propriul său tată. Poliția a declarat că localnicii se simt acum "speriați" să își lase copiii să se joace afară și a relatat cum incidentul a generat un sentiment de "frică și neîncredere" în zonă.

Citește și: Păpușa Barbie cu sindromul Down. Aceasta este cea mai recentă figurină lansată de compania Mattel

În prezent, Jones, care era deja anchetat pentru presupusul abuz sexual asupra unui copil în momentul în care a răpit-o pe fetiță, a fost condamnat la închisoare pe viață.

Citește și: Doliu în lumea filmului! Actorul de comedie Barry Humphries s-a stins din viață la 89 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si