Evenimentul s-a petrecut în locuinţa unui prieten al celor doi din staţiunea Băile Olăneşti, în urma unui scandal izbucnit pe fondul consumului de alcool.

„În fapt, cei doi s-au deplasat la locuinţa unui prieten în seara zilei de 5 ianuarie, unde au consumat băuturi alcoolice. Dimineaţa, între cei doi a izbucnit un conflict, bărbatul de 23 de ani lovindu-l cu un cuţit în zona gâtului pe fratele său”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea, Sandra Bălteanu, citată de Gazeta de Sud.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Victima se află în prezent în stare gravă la spital, în timp ce pe numele fratelui său a fost deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

Agresorul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, duminică seara, cercetările în acest caz fiind efectuate sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si