Bărbatul în vârstă de 72 de ani și-a torturat soția, cu care se află în proces de divorț. Bătrânul nu  este la prima abatere, lăsând o copilă de 13 ani însărcinată, în trecut.

Citeste si: Întâmplare fără precedent. Un bărbat, din Iași, a fost înșelat de soție cu preotul care i-a cununat: „M-ai cununat, tu mă divorțezi!”

Bărbatul și-a electrocutat soția ore în șir

Bărbatul, un fost pădurar, a fost reținut de către polițiști sub acuzația de tentativă de omor calificat și lipsire de libertate. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Scandal într-un spital din Brăila! Un bărbat înarmat cu un cuțit a intrat în unitatea medicală

Bătrânul și-a imobilizat soția în propria locuință și a electrocutat-o cu un cablu, ore în șir. Cei doi se aflau în proces de divorț.

Femeia a reușiț să sune la 112

Bărbatul a pătruns în camera soției, a băgat un cablu în priză, iar cu capătul neizolat și-a electrocutat soția.

Citeste si: Un bărbat din Buzău a fost arestat de oamenii legii, după ce a răpit un copilaș de doi ani din faţa curţii bunicilor

După mai multe ore, bărbatul a încercat să se sinucidă consumând erbicid. Bărbatul a fost internat, o zi, la psihiatrie.

În trecut, bărbatul a fost condamnat pentru act sexual cu un minor, după ce a lăsat însărcinată o copilă de 13 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si